Пасат б5 проблем с алармата

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
smash22
Автомобил:
Двигател:

Пасат б5 проблем с алармата

Мнениеот smash22 » Вто 12 мар 2013 20:00

Здравейте,извинявам се ако има тема която разнищва този проблем и ще съм ви благодарен ако ми дадете линк към нея ,аз поне не намерих таква .
Та проблема е на пасата фабричната аларма от време на време си се включва сама ,когато натисна копчето за заключване принципно издава звук ,а когато не издаде звук започва да пищи,проверявам врати всичко и пак така ,докато по някое време сама не си се оправи ,помагайте щото ако ми направи тоя номер някъде другаде освен в двора няма да мога да я заключа :banghead

Потребителски аватар
<KrIs>
Автомобил:
Двигател:

Re: Пасат б5 проблем с алармата

Мнениеот <KrIs> » Сря 13 мар 2013 18:03

Комфорт модула ти в какво състояние е ?

Потребителски аватар
smash22
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smash22 » Сря 13 мар 2013 19:16

Какво представлява това и къде се намира ,за да го погледна :screwy

Последна промяна от gr_kanev на Сря 13 мар 2013 21:41, променено общо 1 път.
Причина: Освен бутон "цитат", има и "нов отговор" - използвай го !

Потребителски аватар
tomii
Автомобил: WV Passat B5 1.9
Двигател: AFN

Мнениеот tomii » Вто 04 юни 2013 23:32

Колега има ли решение по въпроса, понеже днес започна и мойта фабрична аларма да пищи постоянно след заключване от дистанционното или с ключа. За сега просто откачих акумулатора за да не пищи, ако някой знае решение ще се радвам да помогне. Колата е пасат комби 99г

Потребителски аватар
pepo777
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pepo777 » Пон 10 юни 2013 21:54

Колеги има един комфорт модул под шофьорската седалка и след дъждовете като се напълни с около 1-2 литра вода ела да видиш какво става-пищи докъто не махнеш клемата на акумолатора! А защо се пълни с вода ли,има едни отводнители в предните калници и под предното стъкло мисля че има някъде и те се запушват с кал и мръсотия и започва да навлиза вода към купето!Аз моята бях я надупчил с отдолу цялата ,бях свалил седалките и махнал мокета за да изсъхне,приревава ми се като се сетя! Та гледайте си тия канали за отводняване че последствията са страшни! И "Ц" класата на мерцедес (2001-2) страда от това ,само че водата и тече в двигателния отсег и им горят компютрите и там е страшно 1000-2000 лв!

Върни се в “Passat”