Нов сервиз в центъра на Пловдив
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Нов сервиз в центъра на Пловдив
Привет,
Имам две помещения почти в идеалния център на Пловдив. Помещенията са нови и подготвени за автосервиз. Два канала, складово помещение, баня и тоалетна, възможност за монтаж на подемник и всичко необходимо за един сервиз. Компресори, и т.н. инсталации.
Прилагам карта на района в който се намира помещението.
Ще работя с още един човек там (търси се... евентуално предстои обява в търси/предлага работа), ще има магазинче за авточасти на народни цени, като услугите ще бъдат на високо ниво, като приоритет ще е качеството а не цената. Помещението е мое и няма да плащам наеми и т.н. , по план е автосервиз. Възнамерявам да се изхранвам от там, като ще давам всичко от себе си за целта. Има къде да живея без да плащам наем също ...
Моля за искрено мнение. Всяко мнение ще е ценно за мен. Идеята е добра, но има много неща които аз не виждам, понеже не познавам нито града, нито хората там, просто там ми е тъмна Индия.
Имам две помещения почти в идеалния център на Пловдив. Помещенията са нови и подготвени за автосервиз. Два канала, складово помещение, баня и тоалетна, възможност за монтаж на подемник и всичко необходимо за един сервиз. Компресори, и т.н. инсталации.
Прилагам карта на района в който се намира помещението.
Ще работя с още един човек там (търси се... евентуално предстои обява в търси/предлага работа), ще има магазинче за авточасти на народни цени, като услугите ще бъдат на високо ниво, като приоритет ще е качеството а не цената. Помещението е мое и няма да плащам наеми и т.н. , по план е автосервиз. Възнамерявам да се изхранвам от там, като ще давам всичко от себе си за целта. Има къде да живея без да плащам наем също ...
Моля за искрено мнение. Всяко мнение ще е ценно за мен. Идеята е добра, но има много неща които аз не виждам, понеже не познавам нито града, нито хората там, просто там ми е тъмна Индия.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Нов сервиз в центъра на Пловдив
Бих, но не ми е удобно мястото.
- freestyler911
Ами от Русе едва ли ... Иначе благодаря за моралната подкрепа 

- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Перфектно е ! В Пловдив от единия край до другия край се минава за 10-15 мин. в нормално часово време ...така че...
Ако имаш нужда от някаква помощ и съвет на място свиркай !
Ако имаш нужда от някаква помощ и съвет на място свиркай !
Последна промяна от Stoi на Сря 13 мар 2013 23:55, променено общо 1 път.
- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Предвид това,че през последните години понятието "майстор" се разтегли доста,то според мен не е важно толкова мястото,колкото персонала,който ще работи там.Ако се наложиш и изградиш име,то няма значение дали ще си в центъра или в краен квартал.
Успех,колега!
Успех,колега!

- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Мястото е много хубаво, предимно за живеене. Кръчето си го направил прекалено голямо, за да се каже точна приказка...Откъм Васил Априлов имаше някви гумаждии, минимум 2 или 3 сервиза също. Кварталчето е малко и уличките са му тесни, така че като потръгнат нещата може да дойде и тясничко, ако имате 3-4 коли наведнъж (2 вътре и 2 чакащи). Освен това на ясно ли си как е там с шума? Защото доколкото си спомням (не че са ми актуални спомените), но там има доста къщи "от едно време" и може да се чува компресора доста "убедително"
Помисли какво можеш да предложиш, което да те отличи от другите. Идея от мен: подемника под наем за време - примерно 1 ден да може да рови човек на воля, без да е притеснен от време. Иначе си подготви здрави нерви, щото в Пловдив всеки разбира от всичко и винаги знае къде има по-хубаво за по-малки пари. Това докато чопли семки в стойка буква "Л" с ХанцуНг с 3 ивици и развързани маратонки на есен или лято по шарено долно бельо с кожени чехли, с отигран захват
http://www.youtube.com/watch?v=i17FE87A ... age#t=128s
Успех!
Помисли какво можеш да предложиш, което да те отличи от другите. Идея от мен: подемника под наем за време - примерно 1 ден да може да рови човек на воля, без да е притеснен от време. Иначе си подготви здрави нерви, щото в Пловдив всеки разбира от всичко и винаги знае къде има по-хубаво за по-малки пари. Това докато чопли семки в стойка буква "Л" с ХанцуНг с 3 ивици и развързани маратонки на есен или лято по шарено долно бельо с кожени чехли, с отигран захват

http://www.youtube.com/watch?v=i17FE87A ... age#t=128s
Успех!
- freestyler911
Кръгчето е умишлено по-широко, поради ред причини. (ориентировъчно съм почти в центъра на кръгчето)
Към момента живея в София, но жилище тук нямам а наемите и кредитите (особено за нормално жилище) са убийствени поне за мен.
Ще търся и човек с познания и желание, да работим заедно. За магазинчето имам човек. Проучвам историята с резервните части и чакам проектодоговори от няколко фирми. Там също е дилема какво да избера и обещанията са големи от всякъде , та ще видим какво ще избера.
Благодаря за отзивите. Ще видим какво ще излезе.... Умувам още ...
Към момента живея в София, но жилище тук нямам а наемите и кредитите (особено за нормално жилище) са убийствени поне за мен.
Ще търся и човек с познания и желание, да работим заедно. За магазинчето имам човек. Проучвам историята с резервните части и чакам проектодоговори от няколко фирми. Там също е дилема какво да избера и обещанията са големи от всякъде , та ще видим какво ще избера.
Благодаря за отзивите. Ще видим какво ще излезе.... Умувам още ...
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Пожелавам ти успех в начинанието. Aко евентуално имам проблеми докато съм в Пловдив бих използвал услугите ти.
Добре е да уточниш адреса за непловдивчани. Също и GSM номерче.
Добре е да уточниш адреса за непловдивчани. Също и GSM номерче.
- freestyler911
Бих се радвал и ако се запозная с хора които работят в Пловдив в автосервизи или имат такива. Все пак не всички ремонти са възможни в един сервиз. Добре е когато нямаш достатъчно познания или правилния инструмент (визирам шлайф на глава и т.н. специфични неща) да знаеш къде да заведеш човека, за да остане доволен.
Не казвам че ще е лесно и просто, но се чувствам обнадежден

Не казвам че ще е лесно и просто, но се чувствам обнадежден

- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
занимавал ли се някога с ремонт на автомобили, професионално?
ако не си, значи идеята ти е лоша.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Petrolhead написа:занимавал ли се някога с ремонт на автомобили, професионално?
Ех.То всички са се родили научени

Успех на колегата

- freestyler911
Нека не си мерим п****** , пък и темата е съвсем друга.
Ще работят квалифицирани, внимателни и умни хора с магистърска степен. Не тъпанари.
Ще работят квалифицирани, внимателни и умни хора с магистърска степен. Не тъпанари.

- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
не е толкова лесно да се учиш на клиентски коли.
освен това не знам какви хора имаш предвид, но майсторите са малко особен тип хора и трудно работят за чорбаджия. всеки който се справя малко по-добре, веднага става самостоятелна бойна единица.
успех с начинанието, но си напиши добре домашното.
освен това не знам какви хора имаш предвид, но майсторите са малко особен тип хора и трудно работят за чорбаджия. всеки който се справя малко по-добре, веднага става самостоятелна бойна единица.
успех с начинанието, но си напиши добре домашното.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Да, бих ползвал услугите ти. ДЕРЗАЙ! Имай предвид, че наистина няма да има усмивки по лицата, ако се учиш по нашите коли. Инвестирай в добър майстор. От къде и как да го намериш - НЕ ЗНАМ! След това кради занаят. Пари веднага няма как да спечелиш. Иска се време и инвестиции. Можеш да поработиш 5-6 месеца в някой натоварен сервиз и да крадеш и от там занаята.
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
аз на твое място бих пробвал в началото с един "хоби сервиз" за даване под наем за час\ден .
Върни се в “ОФФ-Топик - други”