Лек срещу синузит

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
samo_pechka
Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
Двигател: V-twin 2002 + R4 1989

Re: Лек срещу синузит

Мнениеот samo_pechka » Сря 13 мар 2013 10:51

Пробвай едно старо лечение (поне при мен помогна мн ,от мотоциклета ,още на младини ,си "докарах" синузит и "течащ" целогодишно нос и пак пердаша с мотора на макс :Mr Green Fun ) Смесваш джинджифил - обелен, нарязан на малки кубчета и смлян с пасатор ,към него добавяш 1 към 1 пчелен мед и го разбъркваш (прим 300 грама корен джинджифил + 300 грама мед ) .Сутрин на гладно една чаена лъжичка от сместа ,изчакваш половин час и след това хапваш ,каквото ще ядеш . На обяд и вечеря -пак по една лъжичка, само,че да е след ядене и пак половин час -нито вода ,нито ФаФли с кафенце :mrgreen . Бая е лютичко , ма трай :th_up и да не си посмял да пъхаш от него в носа :exclaim .
Същевременно може да си слагаш неограничено пъти на ден по малко чист мед(пчелен) в ноздра ( колкото бобено/лещено зрънце)- особено вечер преди лягане, да си в легнало състояние, да може добре да проникне! И не ползвай хартиени кърпички за нос ( адски дразни лигавицата допълнително и предизвиква алергизиращ ефект! )
Успех с лечението :th_up

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот freestyler911 » Чет 14 мар 2013 18:17

Счукан чесън колкото лъжичка за кафе, слагаш я на челото "в десетката" , преди това малко зехтин намазваш ... Стоиш колкото издържиш. (макс 6 минути) Развива температура, не се прави на мъж че ще ходиш като индийка известно време, изгаря кожата. Повтаряш всяка вечер около двайсетина дни. Гарантиран успех!

Поздрави и се пази повече!

Miro_903
Автомобил: Golf
Двигател: ABU 1994

Мнениеот Miro_903 » Чет 14 мар 2013 20:05

Вземи си ечемик и го сложи да се вари. С 1 кърпа покрий главата си върху съда в който вариш ечемика и дишай парите 2-3-5 минути или колкото издържиш. Аз лично не съм го пробвал ама детенцето на 1 приятел се оправи с тази бабешка рецепта. Рецептата му я каза 1 селски доктор, който не обича да пише лекарства, пък и добра слава му се носи. Това е от мен. Дано се оправите всички !!! :love.vwclub

Върни се в “ОФФ-Топик - други”