Здравейте, колеги!
Имам малък проблем. Той е следният. Усеща се, че колата не минава през неравности както трябва. Няма скърцане, тракане и други подобни шумове, просто при неравности(път камъни и неравен път) и при ниска скорост, се усеща, че не е както трябва. Преди няколко месеца правих профилактика на предницата. Единствено знам, че предните ми два амортисьора са за смяна. Не са изпуснали, просто са омекнали значително. Говорих с майстора и той каза, че това хлопане(ако мога въобще така да се изразя) при преминаване през неравности е най-вероятно от амортисьорите. Та възможно ли е от тях да е?
Също така. Преди бях със зимни гуми 180/65, а сега съм с летни 195/50, най-вероятно и те оказват влияние...
Същото така от време на време се появи и друг дразнещ проблем, ако въобще е проблем. Когато времето се затопли и е суша при въртене се чува скърцане. Може на пластмаса в пластмаса или на пластмаса в метал... Забелязах, че това скърцане се чува и при натискане на предницата и пускането и. От какво може да е?
Та изкажете някакво мнение…
Тропане-възможно ли е да от амортисьорите-Голф 3, 1.4 AEX
- Ickoov
- Автомобил: SUBARU Impreza 2.0 GX
- Двигател: EJ20 2001
Re: Тропане-възможно ли е да от амортисьорите-Голф 3, 1.4 AE
Майстора ти е казал, че амортисьорите са за смяна, ти пак питаш. Отивай, купувай, сменяй и се радвай 

Re: Тропане-възможно ли е да от амортисьорите-Голф 3, 1.4 AE
Смяна тампони макферсони .Наи често от тях скърца като зацикли лагерчето.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”