Golf Mk3 1992 ААМ - SilberGrau
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf Mk3 1992 ААМ - SilberGrau
Ще за щракат ключалки май май 

- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Аз друго да ви загатна за колата

Вярно ,че сега не е модата на ниските коли и големите джанти ,но ние пък напук

Вярно ,че сега не е модата на ниските коли и големите джанти ,но ние пък напук

- AE86
- Автомобил: Jetta mkII
- Двигател: PN 1989
Аз нищо не мога да разбера от тая снимка! Нови гуми ли ще купувате? Взех да се изнервям

- moskovw
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 1.3 NZ
- Контакти:
гигабайте ....ко е това е .кви са тези гуми ..и в тази тема ли ще ак.ш .......може да гадайме дан са 315/30 r18 а 

- Gigabyte
Вие ли лисициии :))) мaни ,че ше ме прaтят в модуля :D Mosko утре ще ги видиш гуменетките
- silven-VW FOREVER
- Автомобил: Audi A6 Audi A1
- Двигател: FSI TFSI
За гумите май и аз имам пръст 

- Gigabyte
Силвене
всичко е секретна информация
;д

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Земята вика SilberGrau 

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Честно ти казвам виждал съм те на живо не ти е толкова специален Голф-а 

- moskovw
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 1.3 NZ
- Контакти:
последно ..него или голфа си виждал .....
бе хора кво пишете в темата е...бил комплексар .... голфа не бил специален ... трябвало да му са молите ...ръцете му били мръсни .,,,,трябвало да му се вдига самочувствието.... ви нормални ли сте ееееееее като не ви интересува ...що изобщо избутвате темата .....
последното му мнение му е снимка на колата ...показва как е в момента колата .... 3 страници после къв комплексар бил и как голфа му не бил нищо особено
пп големия vw фен на една среща не дойде ама в форума велик
това и на мен ще ми е едно от последните мнения в форума ...много станаха специалистите ...на приказки ,,......питаш нещо ..всеки ти казва колко си тъп и колко си прост ...никой не ти помага с конкретни отговори ...тука влизам само да гледам кой кого нахранил ...кой кого оплюл и да се посмея ...ако ми трябва някаква информация я търся по чуждите форуми щото тука има 4.5 качествени теми ...всичко друго е усран

бе хора кво пишете в темата е...бил комплексар .... голфа не бил специален ... трябвало да му са молите ...ръцете му били мръсни .,,,,трябвало да му се вдига самочувствието.... ви нормални ли сте ееееееее като не ви интересува ...що изобщо избутвате темата .....
последното му мнение му е снимка на колата ...показва как е в момента колата .... 3 страници после къв комплексар бил и как голфа му не бил нищо особено
пп големия vw фен на една среща не дойде ама в форума велик
това и на мен ще ми е едно от последните мнения в форума ...много станаха специалистите ...на приказки ,,......питаш нещо ..всеки ти казва колко си тъп и колко си прост ...никой не ти помага с конкретни отговори ...тука влизам само да гледам кой кого нахранил ...кой кого оплюл и да се посмея ...ако ми трябва някаква информация я търся по чуждите форуми щото тука има 4.5 качествени теми ...всичко друго е усран
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
moskovw написа:като не ви интересува ..
я помисли малко

хората ГИ интересува колата на колегата - затова и пишат
ама той насреща качи картинка,две и нищо повече - какво смята да прави и т.н.
снимка на гума - иха
снимка на един разглобен кош - уха
ама какво прави там?защо не казва?вие двама ,трима души само си знаете и си гукате помежду си - ами да затваря темата и си споделяйте един на друг
нали за това я е публикувал да СПОДЕЛИ с всички какво прави и как се развива - каква е файдата ако ще мълчи само?
признавам темата ми беше много интересна ама с това НЕсподеляне е просто безсмислена

- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Аз да издам малко по въпроса защо е бил разглобен коша - първи цилиндър се е предал.
П.П. И мен ме дразни това несподеляне на информация, при положение, че сам си отворил тема. Нужно ли е хората да следят 15 форума, за да може да разберат нещо относно колата?
П.П. И мен ме дразни това несподеляне на информация, при положение, че сам си отворил тема. Нужно ли е хората да следят 15 форума, за да може да разберат нещо относно колата?
- Gigabyte
Не е разглобен за това коша ,колата все още си работи на 3цилиндра ,ще я правим MPI :) Иначе нищо секретно няма ,на Крушуна всичко ще се види..
@Moskovw е много прав ,доста се промени посоката на самия форум - едно време беше да си помагаме ,а не да се плюем ,да си дерем кожите(защото знам за не един или двама човека ,които печелят на форумния гръб ,а тука едва ли не и звезди им сваляте на тея хора)
Наистина вече и да искаш да споделиш полезна информация за хората във форума ,все някой ще те оплюе или обиди... къв е смисъла да си търкам клавиатурата ,а някой неблагодарник едно мерси да не каже ,а да мисли само как да ми одере 2-3кожи от гърба...
@Moskovw е много прав ,доста се промени посоката на самия форум - едно време беше да си помагаме ,а не да се плюем ,да си дерем кожите(защото знам за не един или двама човека ,които печелят на форумния гръб ,а тука едва ли не и звезди им сваляте на тея хора)

- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
Gigabyte написа:Не е разглобен за това коша ,колата все още си работи на 3цилиндра ,ще я правим MPI :) Иначе нищо секретно няма ,на Крушуна всичко ще се види..
@Moskovw е много прав ,доста се промени посоката на самия форум - едно време беше да си помагаме ,а не да се плюем ,да си дерем кожите(защото знам за не един или двама човека ,които печелят на форумния гръб ,а тука едва ли не и звезди им сваляте на тея хора)Наистина вече и да искаш да споделиш полезна информация за хората във форума ,все някой ще те оплюе или обиди... къв е смисъла да си търкам клавиатурата ,а някой неблагодарник едно мерси да не каже ,а да мисли само как да ми одере 2-3кожи от гърба...
След като си афектиран от случващото се и конкретизираш 1 или 2-ма човека, съвсем спокойно може да кажеш конкретно за кои говориш? Иначе е малко подло?