преди да е изпоял инсталацията и усмърдял колата Шок и ужас, мишка в дясната врата!
Сигурно няма да ми повярвате, но аз миналата година имах неканен пътник. На предишната ми работа имахме едно коте дето все се тикаше под колите и не можехме да го изгоним. Та качвам се аз в колата и потеглям. Бре по едно време чувам някакъв вой... миаааааауууууууу.. или нещо такова. Понамалих малко, счуло ми се е. След малко пак... миааааууууу...направи ми впечатление как хората ме заглеждат
, егати викам, тая котка съм я набрал и сигурно и влача червата. Слизам гледам гледам, няма я, не се чува?! Тръгвам пак и след малко пак ...миаууу... а стига ве, направо изтръпнах. Спрях колата и по4нах да слухтя, нищо. Реших да отворя предния капак. Отварям, котака се качил чак до акумулатора и стои и гледа втрещено и не мърда. Изкарах го, как не се е наврял някъде из двигателя, късмет. 
- IvoG
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0 AGG
Аз така колега лятото си докарах една котка от Варна. Беше легнала на акомулатора от горе. Спирах два пъти ни звук ни стон как не е избягала. Като пристигнах отворих капака да видя двигатела и като я видях се стреснах, беше една зашеметена лигите и текът, а то една жега и избяга.
А за мишока цяла нощ седя капана: нищо сиренцето непокътнато. Може пък и да ми се е разминало с една и тя да е избягала оная вечер. Ама ще го подържа още малко да е сигурно.
А за мишока цяла нощ седя капана: нищо сиренцето непокътнато. Може пък и да ми се е разминало с една и тя да е избягала оная вечер. Ама ще го подържа още малко да е сигурно.
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
IvoG написа:musura написа:Според мен мишката си е още в колата, след като те е напуснала коткатаняма кой да я плаши
Не ме плаши че се услушвам постоянно и съм параноясал![]()
Днес как си карам с капана и тоя като хлопна се едно ми падна калника![]()
до де се зацепа че капана е сработил от дупките
Паднало е смях а ? Върни се в “Общи автомобилни дискусии”