Симо браво! Надявам се си постигнал това което си искал. На мен ми харесва и то много. Доста различно! Но 20стр. без да дадеш никаква техническа информация, снимки от процес ми изглежда несериозно. Само се подхвърлят някакви снимки. Идеята на този форум не е точно такава. Лично мен много ме интересува т.нар. камбър. Как? Благодаря!
Ами камбера е почти -8 градуса. Изрязали сме го. Предницата няма камбер за сега. В близкото бъдеще ще издуя задните калници и ще редуцирам камбера на по ниски градуси. Но за сега, ballin'.
Последна промяна от simkolev на Вто 12 мар 2013 21:00, променено общо 1 път.
Видях колата на феста като цяло ми хареса! Без да ми се сърди колегата, от боята има какво да се желае.На задната броня имаше неща, които не трябва да са там.Стойката е запомняща се. Уважение за положения труд !
Поздравления на собственика за положения труд върху автомобила, един от любимите ми във форума! На феста разговарях с него и ми каза, че до Май ще има още развитие по автомобила, най-вече интериора, задните калници и задната броня. Очаквам снимки на новостите! :)
Заповядайте на панаира в Пловдив за King of Europe, края на май месец, за да видите колата в по-завършен вид. Благодаря на всички, които дойдоха да разговаряме и да си обменим опит. Колите в шоуто бяха страхотни.