Колеги,помагайте ходих на майстор и и изписа тази грешка....Пролича си,че за първи път го вижда и искаше да разглобява там около ГНП и да види някакви магнитни датчици.Идеята ми е ,ако някои се е сблъсквал с тази тип грешка,да препоръча майстор(телефон,сервиз) или да сподели някакви напътствия и да ходим да я "мъчим".
Колата е Сеат Ибиза 1.9 тди (110 коня,AFN),01268"Quantity Adjuster N146 - intermittent" ,това е грешката....
Ако имате идеи,моля споделете(бая неща изчетох по темата с някакви настройки,но нищичко не разбрах)
Seat Ibiza 98' 1.9 TDI (AFN) -проблем с горивоподаването
-
- Автомобил: Audi
- Двигател: AEL
Re: Seat Ibiza 98' 1.9 TDI (AFN) -проблем с горивоподаване
Дозатора (Quantity Adjuster) е в самата помпа, но това не изключва и проблем с окабеляването до него.
-
- Автомобил:
- Двигател:
прекарай една добавка лъки моли за почистване на дюзите , виж си подгряващите свещи и количеството на впръскване на гориво , и аз имах такъв проблем миналата година но от добавката ми изчезна 

- okti_1
- Автомобил:
- Двигател:
Рядко този проблем/грешка/ се оправя чрез използване добавка,но факт е че се оправя.Най-добре е да се отвори и почисти ГНП-то,но пробвай първо с добавка и ако нестане чак тогава премени към почистване на ГНП-то което е свързано с повече финанси.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако няма проблеми с паленето и вървенето и не мени обороти, само настройка ако има нужда и изтриване на грешката е достатъчно.
Върни се в “Дизелови агрегати”