Идеи за антирадар.

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Пет 24 ное 2006 14:40

Хайде и тук да се пиша. Значи аз ползвам Cobra ESD 7000 /цена около 90-100 лв./ от април 2005. Доволен съм. Но тъй като ми го откраднаха, реших да пробвам друга уж много добра марка - Whistler /мисля че модела беше 1730 - да не излъжа/. Определено беше голямо дърво ! Първо не можеш да различиш като пищи дали е за полицейски радар, или автоматична врата или друг смутител. Освен това веднъж ме спряха, след като ме бяха засекли, но аз видях полицаите преди радар-детектора ! Оказа се че са познати, и радара не е бил на импулсен режим /т.е. трябваше да запищи доста отдалеч/. Веднъж ме "стрелнаха" с Кобра-та - бях с около 120, успях да скоча на спирачките, и показанието беше 112. Отскоро съм с Cobra XRS 9330 - по-добър е от другия. Засега съм в тестове - с двата. А, пропуснах да кажа - след Whistler-a си взех пак 7000, но той направи дефект, който ми отстраниха гаранционно /т.е. пак нямам оплаквания/. Все още нямам много наблюдения за новата Кобра - дали лови радарите в импулсен режим докато са в готовност. А, и още нещо - двата детектора трябва да са на поне 1-1,5 м един от друг, иначе си влияят - самовъзбуждат се, и настава лудница ...
Засега според мен 9330 си струва 155-те лв. /промоция в Метро/

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Пет 24 ное 2006 21:45

и аз си взех cobra 9330, за сега съм доволен.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”