ок меси мн:)bobo7 написа:баце незнам но звънни по телефона и питай
АУТО ПЛЮС
Внос и дистрибуция на BOSCH, KS, SNR, PAGID, FTE, ICER, SPIDAN, OSRAM, CLEAN, OSVAT, IRB, V. REINZ, BEHR, VARTA, FUCHS
Тел.: 02/962-65-43, 962-65-63; факс02/962-65-49

за смяна са ми тампоните на предните амортесиори
- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
ок колега мерси мн;)evgenyh написа:тия цени дето са ти ги казали са доста високиКато се има предвид, че за Г3 най-скъпите Lemforder са по 33лв. то за Г2 не трябва да са повече от 20, най-много 25лв. Друга добра марка е Febi. В ауто+ ще ти предложат Topran като немски, ама тая марка незам, по добре питай колегите за нея
a
Взимай Lemforder за да нямаш проблеми, преди да ги сложа бях с някакви за 25 лв. бройката и се видях в чудо, за 3-4 месеца ми се разбиваха. Като сложиш труда за 2 смени разбираш че като вземеш евтиното ти излиза твърде скъпо, така че Lemforder . Колата ми е тройка, но като гледам окачването при двойките е идентично.
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
evgenyh написа:тия цени дето са ти ги казали са доста високиКато се има предвид, че за Г3 най-скъпите Lemforder са по 33лв. то за Г2 не трябва да са повече от 20, най-много 25лв. Друга добра марка е Febi. В ауто+ ще ти предложат Topran като немски, ама тая марка незам, по добре питай колегите за нея
TOPRAN е фирма за пакетиране авточасти на Ханспрайс
При мен танпоните на http://www.meyle.com/html/products/index.php?lang=6 са 19,50лв
- Pironski
- Контакти:
мерси на вси4ки
ве4е си взех и все пак благодария на вси4ки:):):)
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: мерси на вси4ки
сподели после как саpironski написа:ве4е си взех и все пак благодария на вси4ки:):):)

- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
тръба написа:Стават.Пасатовите са подсилени(по-твърди са).docenta написа:Аз съм с jetta и когато ми се наложи да сменя въпросните тампони в магазина ми казаха, че ставали и тампони от Пасат.И аз сложих уш такива.Така че провери все пак.
оригиналния номер на танпона е 191 412 329 и се вгражда в:
SEAT CORDOBA
SEAT IBIZA-2
SEAT TOLEDO-1
VW GOLF
VW JETTA
VW PASSAT
- Pironski
- Контакти:
Re: мерси на вси4ки
ок;) ама мисля,4е вс ще е наред;) щом на пипане са екстраlilo_stich написа:сподели после как саpironski написа:ве4е си взех и все пак благодария на вси4ки:):):)

- SMEL
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: AHF 1999
Значи части заавтомобил по магазините---ОРИГИНАЛНИ-няма такова нещо-запомнете го.Има качествени и калпави авточасти произведени където ти дойде наум.В понеделник и аз ще си сменям тампон /преден/-или 2-та ако не ме домързи.А при скъсан тампон-предницата е все едно нерегулирана/променя се наклона на гумата/ и си яде гуми колата.Така че се сменят своевременно-иначе излиза по скъпо.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”