Покупка на кола за черни пътища
Re: Покупка на кола за черни пътища
Перфектната машина е заедно с Тойота терсел но са адските гнилочи като мина през някоя копка и може да се разцепи на 2, иначе са супер сериозни коли.................ако и тенекията им беше здрава колкото двигателя,ходовата част и скоростите немаха да имат цена.
-
- Автомобил:
- Двигател:
тука си прав.
За съжаление знам, най-ме е страх от пияна жена и изгнила кола 

Последна промяна от gr_kanev на Сря 13 мар 2013 21:27, променено общо 1 път.
Причина: Освен бутон "цитат", има и "нов отговор" - използвай го !
Причина: Освен бутон "цитат", има и "нов отговор" - използвай го !
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, виж тук:
Заглавие: Продавам: Лада Класика 2107
http://forum.ladaclub-bg.com/viewtopic. ... 70#p199970
Но за 380лв ги изкупуват за старо желязо, а ти искаш кола в движение да вземеш....
Заглавие: Продавам: Лада Класика 2107
http://forum.ladaclub-bg.com/viewtopic. ... 70#p199970
Но за 380лв ги изкупуват за старо желязо, а ти искаш кола в движение да вземеш....

- Прикачени файлове
-
- P3080020.JPG (33.38 KиБ) Видяна 1651 пъти
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
За 800 лева ако се поразтърси колегата ще си намери Джета (ако не скача на първата срещната). С тая Лада и дума не може да става да се сравняват двата автомобила.
Ще ме извинява колегата, дето я продава, ама 850 лева бих дал за Лада само ако след това я продам за още 200 отгоре 

Лада малко трудно ще си взема с тази калпава предница и с тези ръждиви тенекии.До момента гледах джета 2 с дизелов мотор, ама яко бели пушеци и се отказах,освен това на 18 градуса външна температура "продавача" въртя 3 минути докато замеле орехите вътре.И освен това и искаше 700 лева поради което получи игнор от моя страна.
gr_kanev- знам за опциите цитат и бРъз отговор, цитата го бях направил за да отговоря конкретно на колегата ,който съм цитирал.
gr_kanev- знам за опциите цитат и бРъз отговор, цитата го бях направил за да отговоря конкретно на колегата ,който съм цитирал.
- stefan4o
- Контакти:
Моето лично мнение по въпроса на автора е -
вземи някоя джета с колкото се може по-читави ламарини. Дори и да намериш някоя с блокирал мотор или счупени скорости не е фатално. Точно ще я вземеш за по-малко пари, с които ще ремонтираш и после ще караш само.
вземи някоя джета с колкото се може по-читави ламарини. Дори и да намериш някоя с блокирал мотор или счупени скорости не е фатално. Точно ще я вземеш за по-малко пари, с които ще ремонтираш и после ще караш само.

- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
И моето мнение:за каране по черни пътища най-евтините и най-проходимите коли са Трабант и Голф2.Возил съм се в такива в разорани ниви,нямат равни.Цените им също са несравними.Единственото условие за голфа да е дизел.Слагаш му пасатови пружини и караш.По-лек е от Джетата,по-къс-това е добичето.А за трабанта-няма с какво да го сравня ни за вървене,ни за горене.
За Трабанта знам особено версията Авант
, но не се виждам в него много ми е малък.Наистина най доброто нещо ще е джета дизел или Голф дизел.Повече ме привлича джетата обаче защото мисля че в нея при свалени задни седалки ще мога да си вкарам една моторна косачка без да я сгъвам а в Голфа незнам дали това ще може да се получи.Чувал съм израза че Джетата било Голф с багажник но въпреки това ми се струва по-широка от Голфа отзад, но може и да е визуално.
Кола с блокирал мотор или скорости не ме устройва , защото първо не разбирам да си я правя, евтиното ще ми излезе както винаги скъпо а и освен това искам веднага да седна и да я вкарам в работно положение, ако мога така да се изразя.

Кола с блокирал мотор или скорости не ме устройва , защото първо не разбирам да си я правя, евтиното ще ми излезе както винаги скъпо а и освен това искам веднага да седна и да я вкарам в работно положение, ако мога така да се изразя.
- Golf2GTISLIVEN
- Автомобил: VW GOLF 2
- Двигател: 1.8 EV GTI + 16V KR
Колега точно VW ли търсиш за черни пътища ? Ако имаш интерес към Руска кола продавам една такава или по точно Vaz 2107 а и парите които и искам влизат в твоя бюджет , ако имаш интерес пиши на лично вече там да се разберем 

- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Моля за извинение ,че се намесвам с оффа си в темата на колегата
заинтригуваха ме тез бразилски амортисьори ! Колега GLI, да дадеш някакво доп.инфо за тях ,производител/марка, откъде си ги купи и дали има и за други модели ФВ/Ауди ? Благодаря предварително 

- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
eng написа:За Трабанта знам особено версията Авант, но не се виждам в него много ми е малък.Наистина най доброто нещо ще е джета дизел или Голф дизел.Повече ме привлича джетата обаче защото мисля че в нея при свалени задни седалки ще мога да си вкарам една моторна косачка без да я сгъвам а в Голфа незнам дали това ще може да се получи.Чувал съм израза че Джетата било Голф с багажник но въпреки това ми се струва по-широка от Голфа отзад, но може и да е визуално.
Колега ,Jetta-та отзад има железни греди(опори) и не могат да се свалят седалките ,а и да ги свалиш файда никаква :)
- stefan4o
- Контакти:
Освен ако не е Синхро. Ама там пък е по-плитък багажникът 

-
- Автомобил: Mercedes 200E W124
- Двигател: 2.0 16V M111.940
Щом ще се кара по черни пътища, белите пушеци не трябва да те притесняват. Познат си продаде неговата Джета дизел, като купувача вече 4 години търкаля неговата из полята, бракува я и и налива някаква скапана нафта. може да върти минута-2 при палене, но не се предава. Ако не намериш Джета може и на Голф 2 да се спреш - 1.3 с карбуратор - много прост и лесен за поддръжка. Ако 1.3 ти се струва слаб, може и 1.6 моно-инжекция, но от него нямам много впечатления.