Отзиви от Volkswagen Club Fest 2013
- andon_
- Автомобил: VW Vento 1H2
- Двигател: AAZ 1993 Bio Fuel
Re: Отзиви от Volkswagen Club Fest 2013
https://picasaweb.google.com/104426223818550377558/VWClubFest172013 Ето още един албум :)
-
- Автомобил:
- Двигател:
беше много добре организирано поздравления на организаторите

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Супер много хора видях, с доста от тях успях да разменя поне по няколко думи. Емоцията за мен беше повече от положителна. Да видя радостта на феновете от наградите, радостта на спечелилия голямата награда, беше супер изживяване. Участието на над 40 души от клуба в организацията и провеждането на мероприятието за мен е впечатляващо и заслужава само адмирации.
Колеги, поклон за труда и усилията.
Евала на всички собственици на автомобили, които в тези трудни времена направиха всичко възможно автомобилите им да са подготвени за залите.
Само един коментар ще си позволя - в залата има такива автомобили, които са кандидатствали и са одобрени за участие. Това, че няма Венто, Бора, Пасат, Сироко или друг модел не зависи от организаторите, а от феновете. Ако има качествени такива автомобили, то те неминуемо ще намерят място в залите. Успех и до следващата година.

Евала на всички собственици на автомобили, които в тези трудни времена направиха всичко възможно автомобилите им да са подготвени за залите.
Само един коментар ще си позволя - в залата има такива автомобили, които са кандидатствали и са одобрени за участие. Това, че няма Венто, Бора, Пасат, Сироко или друг модел не зависи от организаторите, а от феновете. Ако има качествени такива автомобили, то те неминуемо ще намерят място в залите. Успех и до следващата година.
- ostavime
- Автомобил: Мазда
- Двигател:
Бях днес и беше добре. Но не мисля, че трябва да се задоволявате с "Добре". И ще се обоснова, преди да започнете да плюете.
Организацията вътре си беше супер, всичко на ниво, за което ви поздравявам, само не разбрах защо паркинга от горната страна беше затворен тази година и хората бяха в тревата от долу. Добре, че времето беше хубаво. Предполагам е свързано с пари, което е оправдаващо.
За мен този формат, ако мога така да се изразя някак се изтърка. Загуби чара си. Няма я тръпката. Еднообразно е, ако щете дори и от страна на изложените автомобили. А имаше липсващи модели. Да, имаше и различни от минали години, но като цяло едни и същи неща се виждат всяка година. 5 мин. вътре за човек, който е бил миналата и по-миналата година и... си видял всичко. Просто не се разхождах с интерес. Нямаше какво да ме привлече, да задържи вниманието ми за повече.
Не видях и клубният Пасат. Може и да съм го пропуснал, ако е така, моля да ме поправите и да ме извините.
Също така, участието на различни фирми беше почти нулево тази година. Предходни години имаше джанти, разни други неща, части някакви, тунинг аксесоари, а сега... нищо. Дори щанда ви беше супер постен. 5 тениски, календар, 2-3 шапки... за друго не се сещам. Запалките и химикалките е смешно да ги споменавам! Не бива така. Взех си поне една връзка, за да не е без хич. Ще подаря картата, която получих на някой с цел да се популяризира клуба, а и да влизат някакви стотинки вътре. Е, добре, имаше един щанд с масла. Но колко хора ще си купят масло от там? Единици.
Добре че докарахте голямата награда, която пък привлече голяма част посетители иначе... просто щеше да е... поредният фест, който по нищо не се различава от предходните. Не мисля, че искате това. Има много начини и идеи, които да съживят, да раздвижат и да привлекат вниманието на посетителите. Замислете се.
Най-елементарното: една мутимедия сложете.
Идеи има безброй и мисля, че са по силите ви. А ако имате нужда от помощ, обърнете си и към потребителите.
Надявам се също да изчитате и анкетните карти, които попълват хората и да се вслушате в съветите. Но и това е много трудоемко. Много по-лесно би било да сложите тези карти тук, онлайн, под формата на анкета, където резултатите от гласуването ще се обобщават моментално и ще имате ясна представа къде бъркате и какво да подобрите, на какво да наблегнете.
Стига, че се отнесох в писане и няма кой да чете.
Успех на всички и поздрави за хубавото събитие.
Честито на спечелилите.
Организацията вътре си беше супер, всичко на ниво, за което ви поздравявам, само не разбрах защо паркинга от горната страна беше затворен тази година и хората бяха в тревата от долу. Добре, че времето беше хубаво. Предполагам е свързано с пари, което е оправдаващо.
За мен този формат, ако мога така да се изразя някак се изтърка. Загуби чара си. Няма я тръпката. Еднообразно е, ако щете дори и от страна на изложените автомобили. А имаше липсващи модели. Да, имаше и различни от минали години, но като цяло едни и същи неща се виждат всяка година. 5 мин. вътре за човек, който е бил миналата и по-миналата година и... си видял всичко. Просто не се разхождах с интерес. Нямаше какво да ме привлече, да задържи вниманието ми за повече.
Не видях и клубният Пасат. Може и да съм го пропуснал, ако е така, моля да ме поправите и да ме извините.
Също така, участието на различни фирми беше почти нулево тази година. Предходни години имаше джанти, разни други неща, части някакви, тунинг аксесоари, а сега... нищо. Дори щанда ви беше супер постен. 5 тениски, календар, 2-3 шапки... за друго не се сещам. Запалките и химикалките е смешно да ги споменавам! Не бива така. Взех си поне една връзка, за да не е без хич. Ще подаря картата, която получих на някой с цел да се популяризира клуба, а и да влизат някакви стотинки вътре. Е, добре, имаше един щанд с масла. Но колко хора ще си купят масло от там? Единици.
Добре че докарахте голямата награда, която пък привлече голяма част посетители иначе... просто щеше да е... поредният фест, който по нищо не се различава от предходните. Не мисля, че искате това. Има много начини и идеи, които да съживят, да раздвижат и да привлекат вниманието на посетителите. Замислете се.
Най-елементарното: една мутимедия сложете.
Идеи има безброй и мисля, че са по силите ви. А ако имате нужда от помощ, обърнете си и към потребителите.
Надявам се също да изчитате и анкетните карти, които попълват хората и да се вслушате в съветите. Но и това е много трудоемко. Много по-лесно би било да сложите тези карти тук, онлайн, под формата на анкета, където резултатите от гласуването ще се обобщават моментално и ще имате ясна представа къде бъркате и какво да подобрите, на какво да наблегнете.
Стига, че се отнесох в писане и няма кой да чете.
Успех на всички и поздрави за хубавото събитие.
Честито на спечелилите.
-
- Серпентина с турболатор
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp
ostavime написа:Стига, че се отнесох в писане и няма кой да чете.
Нищо подобно, тази тема е "Отзиви", а не "Хвалби", именно с тази цел: да събираме мнения, за да знаем над какво да работим, за да са доволни феновете! Затова благодарим за мнението ти, защото ние възприемаме положително всеки коментар, не само "У-А супер беше!", защото именно коментари като твоя, са най-ценния подарък, който може да получим, за да вървим напред и нагоре. Всякакви мнения са добре дошли, така, че никой не трябва да се притеснява да изрази своето!

- mitko85
- Автомобил: E91
- Двигател: M47
Впечатлен съм от организацията и подредбата на всичко в експо центъра, всичко беше на високо ниво. Поздравления за организаторите и изпълнителите... имам някакво чувство, че следващата година ще има повече седани от серията голф мк3 и мк4.
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
На мен лично ми хареса всичко, още като влязох и някак си почувствах че има добра организация и че всичко е на 6 :) на мен всичко ми хареса, като гледам имаше доста хора, на касата се редяха опашки, а това според мен е добър знак.
- Fearless
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AZD
Имаше доста коли,които бяха и миналата година,а съм сигурен,че има какво друго да се покаже.Както каза колегата няколко поста по-нагоре - влязох за 5-10 мин,разгледах и си тръгнах.Сигурен съм,че има още доста коли,които заслужават да са вътре,а не всяка година да гледаме почти едни и същи 

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Fearless написа:Имаше доста коли,които бяха и миналата година,а съм сигурен,че има какво друго да се покаже.Както каза колегата няколко поста по-нагоре - влязох за 5-10 мин,разгледах и си тръгнах.Сигурен съм,че има още доста коли,които заслужават да са вътре,а не всяка година да гледаме почти едни и същи
От доста хора чувам такива отзиви и не съжалявам че не отидох. Бях подал заявка за участие с 1-цата, но явно не е достойна за фест от това ниво. Най-много ме подразни единствено това че поне не ми върнаха един имейл с препоръки върху какво да поработя че да достигна "критериите" . Въпрос на лично отношение от член на журито е моето мнение.

- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Не е зле, догодина.....организаторите да излезете да се разходите по паркинга около ИЕЦ...доста често чувам репликите.."ми то на паркинга имаше коли, който трябваше да са в залата"
И съответно реплики като "тва защо е в залата.
Аз също видях доста интересни автомобили по паркинзите
И сега с риск да се приеме като "хейтване"

Такива виждам всеки ден.
Тоест ако ида и кихна 7 хилки за една четворка...мога спокойно да си я паркирам в ИЕЦ.
Като разбира се преди тва и сложа бора духалките де струват колкото единичка кабрио.
И съответно реплики като "тва защо е в залата.
Аз също видях доста интересни автомобили по паркинзите
И сега с риск да се приеме като "хейтване"

Такива виждам всеки ден.
Тоест ако ида и кихна 7 хилки за една четворка...мога спокойно да си я паркирам в ИЕЦ.
Като разбира се преди тва и сложа бора духалките де струват колкото единичка кабрио.
Последна промяна от ZeroCool на Нед 17 мар 2013 23:47, променено общо 1 път.
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Направи ми впечатление че имаш доста повече хора от предишни години. Също така много силно Ауди присъствие, определено съм най-впечатлен от Ауди-тата тази година :)
- D101N
- Автомобил: VW Passat B6 Variant 3C5
- Двигател: CBAB 2008
Благодарности за собствениците на автомобилите в залата за възможността да видим отблизо резултата от огромния труд по проектите им. Браво за качеството и стила на творенията ви! Надявам се следващата година да има още нови ентусиасти.
Благодарности и за добрата работа на VWclub.bg с PORSCHE BG и шанса, който ни давате, да се запознаем с новите модели и развитието на марката.
Успех и на 5-тото издание ще бъде интересно да покажете и BiFuel модели:

(не че в БГ не си ги правим такива
, но ще е добре да видим как го правят и в VW)
Благодарности и за добрата работа на VWclub.bg с PORSCHE BG и шанса, който ни давате, да се запознаем с новите модели и развитието на марката.
Успех и на 5-тото издание ще бъде интересно да покажете и BiFuel модели:
(не че в БГ не си ги правим такива

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте на всички аз сам млад собственик на vw golf 3 GTI и за първи път бях на такова мероприятие,което много ми хареса и за напред ще присъствам и дай боже ч ден и моята кола да я изложа :)

leonardo_vd написа:Fearless написа:Имаше доста коли,които бяха и миналата година,а съм сигурен,че има какво друго да се покаже.Както каза колегата няколко поста по-нагоре - влязох за 5-10 мин,разгледах и си тръгнах.Сигурен съм,че има още доста коли,които заслужават да са вътре,а не всяка година да гледаме почти едни и същи
От доста хора чувам такива отзиви и не съжалявам че не отидох. Бях подал заявка за участие с 1-цата, но явно не е достойна за фест от това ниво. Най-много ме подразни единствено това че поне не ми върнаха един имейл с препоръки върху какво да поработя че да достигна "критериите" . Въпрос на лично отношение от член на журито е моето мнение.
аз също бях подал заявка за участие с пасата ми и не бях одобрен и след като видях какъв пасат са одобрили (на които му се беше напукал кита на тавана!) бях потресен и си тръгнах.Мисля че има много по красиви пасати на колеги който са по достойни от този в залата!