Отзиви от Volkswagen Club Fest 2013

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
alex3xx
Автомобил: Golf 4 GTI
Двигател: AGU

Re: Отзиви от Volkswagen Club Fest 2013

Мнениеот alex3xx » Пон 18 мар 2013 0:22

Като цяло беше перфектно! :th_up Когато колите излезнаха от залите очаквах нещо повече... :love.vwclub

Потребителски аватар
hristakis
Автомобил: Golf 2 1991 Golf 4 2002
Двигател: 1.8 RP 1.9 TDI ASV

Мнениеот hristakis » Пон 18 мар 2013 0:23

Присьствал сьм на всичките фестове и сьм много доволен, че ги има, но ще си позволя да изкажа забележките си този пьт!Паркинга за посетителите липсваше(при наличие на голям такьв),липсата на тениски(големи размери) в много ранен стадий на феста(за пореден пьт не успях да се сдобия с тениска на любимата марка), голямото повтаряне на вече показани автомобили в предни години(дори и с новите си доработки мисля, че не привличат внимание колкото не показван автомобил),повтарянето на вече показвани нови автомобили от марката на VW, прекалено много наблягане на марки автомобили различни от VW(нали е VW Клуб Фест, защо трябва да има Skoda,Audi i Seat автомобили и техните щандове)!Всичко останало(организация,забавления,отношение, и много др. това че сьществува това велико сьбитие)ме кара да сьм щастлив, че карам и притежавам автомобил VW и с гордост да имам клубен стикер :love.vwclub
Благодаря ви за това сьбитие!Продьлжавайте напред и честито на спечелилите! :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
stoi4ata
Автомобил: Passat B5
Двигател: TDI

Мнениеот stoi4ata » Пон 18 мар 2013 8:05

Беше страхотно евала на организаторите :biggrin :th_up

Потребителски аватар
podw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот podw » Пон 18 мар 2013 8:28

В събота прекарах едни от най-хубавите си 6 часа в живота ми, посещавайки Фолксваген Клуб Фест 2013. Организацията беше на ниво, изложените модели бяха невероятни, евалла и поклон до земята на всички колеги, които са отделяли време, средства, плам, хъс, желание и старание, за да добият колите им индивидуалност и блясък. Голямо благодаря и на организаторите на Феста, всичко беше чудесно.

Поздрави.

Потребителски аватар
Brian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Brian » Пон 18 мар 2013 8:30

Доста слабо представяне тази година, имайки предвид някой автомобили, който си бяха почти стокови, като изключим джантите и стикерите на цветчета по капака. Другото дразнещо нещо беше паркинга за посетители - май VW club не са имали достатъчно средства да заплатят ползването на големия паркинг на ИЕЦ. Трябваше посетителите да се чудят къде да спират. Аз лично ползвах метрото. Голямото присъствие на Ауди беше доста притеснително - техните коли бяха видимо по-добри от някой от експонатите на VW. Организаторите трябва да помислят как да привлекат нови и свежи проекти и да стимулират развитието на старите - повторно излагане на една и съща кола всяка година няма да привлече повече посетители, а само ще ги отблъсне, понеже на хората не им е интересно да гледат едно и също. Който иска да ги гледа тези коли, имат теми за проектите във форума. Клубния щанд освен, че беше много беден на артикули беше и крайно неприветлив. Липсваха щандове на спонсорите, освен маслата, който далече не представляват такъв голям интерес като щанда на "Маргел" миналата година. Дано догодина организаторите си вземат бележка и се постараят повече. Феста е едно страхотно мероприятие и се надявам да го има още дълги години.

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пон 18 мар 2013 9:00

Чета и честно казано съм леко изненадан от част от писанията

за паркинга
Този отпред е официалния на ИЕЦ. Онзи отзад беше докато правеха метрото и булеварда.

за проектите
Това има в момента като коли. И на нас ни се иска да са повече, но това е реалността в БГ в момента.

за шкода и ауди
Все пак са марки толкова близки до VW, защо трябва да се делим по българска традиция? Нима някоя от техните коли не заслужаваше да е там? Нима не е добра идея, че им даваме възможност да покажат някоя кола?

за спонсори и щандове
Нима си мислите, че и ние не искаме? Но пак казвам - това е реалността в България в момента. Нямат пари фирмите и гледат да свиват бюджети.

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Пон 18 мар 2013 9:16

DragoGT написа:
за проектите
Това има в момента като коли. И на нас ни се иска да са повече, но това е реалността в БГ в момента.

.

Не е това реалноста, докато не си оправите отношението към простя потребите така ще е. Така и никой не разбра какви са ви критериите за одобряване. И защо аджаба не бях одобрен, нищо че колата не е завършена на 100% /никога няма и да бъде/ това не я право по-малко интересна. Толкова от мен, за този фест няма да кандидатствам повече, сигурно и като мен доста други ще се отказват и затова няма какво ново да покажете.

Потребителски аватар
MK4
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARY 2003

Мнениеот MK4 » Пон 18 мар 2013 9:35

Хаха какви проблеми с паркинга бе колеги..., подземния паркинг отпред беше празен, освен мойта кола имаше още две... :eek

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пон 18 мар 2013 9:42

leonardo_vd написа: нищо че колата не е завършена на 100% /никога няма и да бъде/

Ясно ми стана, че си се разсърдил, НО този цитат отговаря на твоя въпрос

Потребителски аватар
Formel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Formel » Пон 18 мар 2013 10:33

Всяка година има недоволни, и може би така трябва.Градивната критика е нужна за да се подобри положението следващата година.Хора които не са се занимавали ,или не са участвали в подобен вид организация,нямат никаква представа какъв къртовски труд е това да се организира подобно изложение.И мисля,че крайно време е всеки да го разбере.Това са безсънни нощи,бягства от работа,безброй тел.разговори,разговори със спонсори,навъртени хиляди километри и др.Всички много добре знаете,че никой друг авто -клуб не може да си позволи такова мероприятие и още повече,че сме в криза все пак изложението се случи.Това трябва да се оцени.
От година на година феста става все по-организиран и все по-популярен сред населението,това трябва да се запази и да се надгражда.С годините ще се подобряват кусурите и всичко ще се канализира.Основата я има.Организаторите правят всичко възможно по силите си за да го има това прекрасно чувство което те кара да се чувстваш част от едно голямо семейство и да си горд от това.Многото запознанства и удовлетворението да си сред съмишленици са част от това което се нарича Volkswagen Club Fest.Аз уважавам труда и саможертвата на всички които са се нагърбили по организирането и провеждането на Volkswagen Club Fest те го правят от години и заслужават адмирации.Аз знам,че те могат.Правят го,и ще продължават да го правят.

Последна промяна от Formel на Пон 18 мар 2013 10:58, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Volkov
Автомобил: Golf 3 20 Jahre
Двигател: 2.0 16V ABF

Мнениеот Volkov » Пон 18 мар 2013 10:48

Браво, за всички които са работили, за да може да се случи този фест! :bowdown
Хареса ми възможността да се разгледат новите модели на VW, особено голф 7, клубните коли както винаги страшна сила... :th_up

Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Мнениеот Spas » Пон 18 мар 2013 10:49

Да се изкажа и аз. Градивна критика трябва да има. Допълнителни щандове и по-разнообразни коли също... но, то това не е вафла, искаме я - взимаме я. Щом в условия на криза успяхме да дадем най-голямата награда досега, аз съм доволен. Повтарянето на коли и на мен не ми хареса, но...това е положението. Истински пример за собствениците на неизбрани автомобили е колата, която спечели тази година да бъде представена на Вьортерзее, която миналата година е била на второ място. Човека е подобрил колата и тя се хареса на хората най-много. Евала.

Също и да допълня, както каза Евгени, за догодина трябва да се почва да се мисли и разисква още от другия месец.

Адмирации за всички колеги, които бяха там, кой по колкото време можа, няма значение това! :love.vwclub

Потребителски аватар
silven-VW FOREVER
Автомобил: Audi A6 Audi A1
Двигател: FSI TFSI

Мнениеот silven-VW FOREVER » Пон 18 мар 2013 10:51

Всичко беше добре с изключение на това че не видях нито една Bora и нито един Passat. А въпроса с паркинга както каза колегата МК4 имаше подземен паркинг с цена лев на час точно срещу IEC :th_up

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Пон 18 мар 2013 10:57

Само аз ли не знам коя е колата на публиката :neutral

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пон 18 мар 2013 10:58

silven-VW FOREVER написа:Всичко беше добре с изключение на това че не видях нито една Bora и нито един Passat. А въпроса с паркинга както каза колегата МК4 имаше подземен паркинг с цена лев на час точно срещу IEC :th_up

значи толко си и гледал :thumb_down :thumb_down

Върни се в “Организационен”