CoZmO написа:Чудомир написа:Едва ли може да се направи шаблон...
Съгласен съм с теб, че е така. Под критерии имам предвид - ОЕМ, тунинг, перфектно техническо състояние и т.н.
Да, наистина не може да се направи шаблон защото това означава, че трябва да се притискат собствениците на автомобили да правят нещо по колата си което може да не им харесва ... Но аз имам друго мнение за липсващите критерии. Според мен е по усмотрение на ръководителите на "Клуб на привържениците на Vw в България!"
Аз също бях потеглил към Експо с ентусиазъм и вълнение, за първи път присъствах на събитие от този формат, още повече ме гъделичкаше в стомаха що се отнася за VAG! Като бивш собственик на Ауди и член на форума на същите, с голяма радост споделям, че на ауди колите бяха най-добрите и в двете зали! Моето мнение е такова!
Имаше уникални голфчета, поло 1-2, всички бяха лъснати, с блестящи джанти, но не видях по-грозна и евтина джанта от BBS и туист-а на порше.. И искате да има някакви критерии...? Замислете се малко! Организаторите хем искат да покажат много коли ( което се надявам да е наистина така ), хем събрали 50 автомобила ( като разбирам че 50% са били от минали години, което няма лошо между другото, стига да има нови попълнения които да грабнат хората) и другата част шкода и сеат. Наистина, братовчеди, но сеата ми хареса повече от някои други VW (нищо, че беше с некадърно залепено карбоново фолио по емблемата

) Както и да е.
Идея към организаторите за догодина: искате повече коли за да може хората да са двойно повече и да се разнообразят отзивите? Вкарайте повече коли! Вкарайте повече разнообразни категории тунинг. Ако от сега се обявят състезателни класации за следните: анти-тунинг(и нямам предвид двата естествено остаряли и пригнили буса); аудио сектор(паркирани с багажниците към хората мощни говорители); атрактивно и интересно боядисан автомобил, стикери; естествено и стилните и класически стиливе и т.н - желаещите да направят нещо по колите си за да впечатлят с нещо различно посетителите ще тръгнат да се подготвят от сега. Към организаторите чест и почитания, да са живи и здрави да правят такива събития, с пожелание за повече спонсори и посетители.