DELL Inspiron n5110 - Внимание

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

DELL Inspiron n5110 - Внимание

Мнениеот apa6o » Съб 16 мар 2013 22:39

Колеги,
пиша тази тема, тъй като току що извадих от корпуса на лаптопа си 2 метални пластини, които се движеха съвсем свободно вътре и само някакъв луд късмет ме беше спасил тези гадости да попаднат във вентилатора или да дадат нещо на късо.
Тези пластинки са разположени точно под капака, който скрива двата чипа рам памет и по начало са закрепени за корпуса посредством разтопяване на малки пластмасови пъпчици. Тези пъпчици най-спокойно са се разпаднали, поради не особено добро разтапяне, поради което и металните пластини са паднали. Открих наличието им когато вадейки го от чантата се чу едно гадно тракане на метални части, които се подмятат насам натам... :banghead :banghead

Бъдете изключително внимателни, защото се оказва, че това може да доведе до големи главоболия !

Смятам да се свържа със съпорта на Дел, както и официалния сервиз на марката за страната, тъй като съм разочарован и ядосан от случилото се :thumb_down
Прикачени файлове
2013-03-16 22.06.45.jpg

Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Re: DELL Inspiron n5110 - Внимание

Мнениеот eng » Съб 16 мар 2013 22:58

Тъпото е че вече всички марки карат на килограм, аз като го хващам моя делл ме е страх да не се прекРъши толкова са им смотани пластмасите.А имам и един Компак на 3 години това животно нема мърдане , а на моя и екрана е един такъв "по-еластичен", а бе личи си евтината сглобка, а парите му хич не са малко.
Задължитлено се свържи със съпорта , особено пък ако си некст бизнес дей гаранция, аз на моя му смених клавиатурата на 10-я месец, чудя се какво ще е след като гаранцията свърши.Иначе засега като работа не мога да се оплача,добре работи.

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Пон 18 мар 2013 19:15

Изображение

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Вто 19 мар 2013 0:40

Нищо ново, аз в един HP Compaq 6510b намерих винтче да се разхожда свободно по дънната платка.

Проблема се нарича масово производство и няма лечение за него :mhihi :mhihi :mhihi

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Вто 19 мар 2013 0:53

При Apple обаче плащаш $1000 за $500 лаптоп. И пак не е гаранция, че няма да намериш някой бонус!

Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

Мнениеот apa6o » Сря 20 мар 2013 22:18

Идеята не е да плюем и хвалим марки - лаптопа се ползва доста, налага се да се разнася насам-натам и ми лази по нервите дори теоретичен шанс за проблем с него :thumb_down Пък и м*мка му, дал съм прекосила 1500 лева, за толкова можеше поне да се постараят да имат качествен контрол... От тук нататък ако ще взимам нещо, мноооого внимателно ще гледам, защото категорично твърдя, че повече няма да си съсипвам нервите цяла вечер да разглабям лаптоп и да се мъча да го събера отново в едно цяло.

ПП - за справка - трябваше да сваля дори и дисплея :screwy

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”