Отзиви от Volkswagen Club Fest 2013

Организация и провеждане на клубните сбирки!
myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Re: Отзиви от Volkswagen Club Fest 2013

Мнениеот myrshavija » Вто 19 мар 2013 9:42

leonardo_vd написа:Фактора Автомобил никъде не го видях тук....... Благодаря този отговор ми бе напълно достатъчен....
Няма на кой да се доказвам какъв съм, който ме познава ЛИЧНО си прави изводите..
Не те познавам лично, но вече разбрах, че си мрънкач и това, че не те познавам, само ме радва.
Моля те, иди да мрънкаш при някой, който те познава лично и те оценява!
Предварително благодаря!

Потребителски аватар
PACH
Bus Master
Автомобил: VW Bus T3 Syncro
Двигател: 1.9 M-Tdi
Контакти:

Мнениеот PACH » Вто 19 мар 2013 10:40

Kuncavia написа:............ Най-тъпото, е че нямах една стотинка и умрях от глад, а във фоайето така миришеше на скаричка :mhihi

Е защо не дойде при бусовете, и палачинки черпехме и пържолки ни се намираха, даже елховска гроздова ракийка за сгряване :)

Потребителски аватар
icokr
Автомобил: GOLF 3 GTI 16V
Двигател:

Мнениеот icokr » Вто 19 мар 2013 11:09

Привет мили Колеги!
Двудневния :love.vwclub фест беше на необходимото ниво- организация, участници и гости. Всеки беше там да се забавлява и срещне с приятели и колеги.
Когато има повече хора в една кауза, почти винаги има недоволни/доволни. Всеки нормално разсъждаващ, знае че не може да се угоди на всички капризи.
Мисля, че заглавието на темата е: Отзиви от Volkswagen Club Fest 2013 – хората кратко да споделят мнения, а не дълги фермани с заяждащи се аргументи. Това, че някои хора не могат се държат на ниво и възпитано, това е друг въпрос.

Потребителски аватар
p-sound
Автомобил: VW T3 Caravelle
Двигател: MV 1990

Мнениеот p-sound » Вто 19 мар 2013 11:26

И аз да не остана назад да драсна два реда.
За мен това беше една силна тридневна емоция която не бих заменил за нищо на света!
Най важното беше,че се запознах с всички с които исках,а това е от голямо значение.
Колите дори и недовършени не трябва да създават такива негативни коментари-дори трябва да се оценяват по-високо заради възможноста да се види тяхното развитие на живо!Ако питате мен нямаше нито една кола която не заслужаваше да е вътре.
Браво на организаторите и се надявам пак да се видим догодина.Критиката-ако може така да я нарека е за повече забавления и игри които малко да разсеят разбирачите,че да не гледат на кой калника му бил одраскан или на кой джантите не му ходели на кормилото.Стига толкова,че се отплеснах!!!! :vwknee

Потребителски аватар
CoZmO
Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
Контакти:

Мнениеот CoZmO » Вто 19 мар 2013 11:43

Formel написа:
Изображение

Това е 3дни преди феста...

В този ред на мисли, ми хрумна нещо за догодина. Мисля че би се харесало на много хора. Пред всеки проект, да има малко табло с историята на колата и няколко снимки "преди". Защото например - да видях корадото, да хареса ми, но ако имаше такова табло, за да се види постигнатото би ме грабнало още повече. Мисля че това не е лоша идея и би могла да се осъществи.

Сега да си призная честно, като чета положителните коментари, осъзнавам просто че си е лично моя вината да не си изкарам перфектно. Тъй като и аз съм с бебе, времето ме притискаше, нямах я тази свобода от миналата година... И така като си мисля, май горното ми мнение трябва да го изтрия... :D Изцяло моя си е вината...

Отново ви поздравявам за феста. Доволни, недоволни, той пак си остава уникален!

Също така не е лошо да се отвори една тема с предложения за догодишният фест. Сигурен съм че ще има много добри идеи от колеги, на които ще може да обърнете внимание. :love.vwclub

А аз най-тържествено обещавам, догодина да си пусна заявка и евентуално да вкарам едно Г60 синхро...

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 19 мар 2013 12:07

CoZmO написа:
Formel написа:

В този ред на мисли, ми хрумна нещо за догодина. Мисля че би се харесало на много хора. Пред всеки проект, да има малко табло с историята на колата и няколко снимки "преди". Защото например - да видях корадото, да хареса ми, но ако имаше такова табло, за да се види постигнатото би ме грабнало още повече. Мисля че това не е лоша идея и би могла да се осъществи.

Не сме забранявали на никой да си слага такова табло пред колата, но нали се сещаш, че ние няма как да го направим това.

Потребителски аватар
CoZmO
Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
Контакти:

Мнениеот CoZmO » Вто 19 мар 2013 12:31

hooligans написа:
CoZmO написа:
Formel написа:

Не сме забранявали на никой да си слага такова табло пред колата, но нали се сещаш, че ние няма как да го направим това.

Въпроса не е вие да го правите, а да правите пропъраката за него на участниците. ;)

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 19 мар 2013 13:00

Ок, де, но все пак всеки е свободен да представи колата си както иска.
Давам пример веднага.
Бусовете и къмпинга
На алпин джуниър кънтрито.
На 420 единичката
Просто е необходимо участниците да използват въображението си, а не ние да им казваме как да си представят колите.

Потребителски аватар
Жоро Делчев
BBS Collector
Автомобил: Golf GTI16V
Двигател: ABF 1994

Мнениеот Жоро Делчев » Вто 19 мар 2013 13:12

За пореден път страхотен фест,прекарах много добре,запознах се с доста хора,видях уникални автомобили.Искам да благодаря на организаторите за положения труд и доброто отношение,на Виктор-bomber който ми купи и подари тампон за задното гърне,на колегата lowrider който ми подари чисто нов оригинален ключ за RS,и на всички направили това събитие възможно :bowdown :bowdown :bowdown

Като градивна критика - не мисля че публиката е тази която трябва да избира автомобил за Австрия,по-скоро строго жури с ясни критерий и оценки :exclaim .В държавата на чалгата и селския тунинг това е по-добрия вариант.

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Вто 19 мар 2013 13:26

Като градивна критика - не мисля че публиката е тази която трябва да избира автомобил за Австрия,по-скоро строго жури с ясни критерий и оценки .В държавата на чалгата и селския тунинг това е по-добрия вариант.

:th_up

Потребителски аватар
M.Mitov
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: AFN-2 000

Мнениеот M.Mitov » Вто 19 мар 2013 13:48

Да драсна и аз някой ред :biggrin Бях и 2-та дни,всичко бе много хубаво. Искам да използвам случая, да благодаря на хората организирали това събитие :love.vwclub :bowdown Видях се с много приятели ,а за Кубелвагена направо онемях ,като го видях :surprised :surprised Благодаря ви още веднъж ,че направихте Феновете на ФВ щастливи! От Фенове за Фенове :th_up

Потребителски аватар
yms
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yms » Вто 19 мар 2013 14:09

Жоро Делчев написа:
Като градивна критика - не мисля че публиката е тази която трябва да избира автомобил за Австрия,по-скоро строго жури с ясни критерий и оценки :exclaim .В държавата на чалгата и селския тунинг това е по-добрия вариант.

Това е обидно и за публиката и за участниците до момента .

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Вто 19 мар 2013 15:22

Обидно е, но е самата истина. Нещата такива, каквито са.

Потребителски аватар
yms
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yms » Вто 19 мар 2013 15:53

Не е . Далече си от истината .

Потребителски аватар
rabotnika
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: AJM++

Мнениеот rabotnika » Вто 19 мар 2013 15:54

и кой трябва да е жури когато всеки е приятел на всеки?
не мисля че ще е честно най доброто жури за мен е публиката защото не е пристрастна към никого

Върни се в “Организационен”