голф 3 1.8ми Не работи на бензин
-
- Автомобил:
- Двигател:
голф 3 1.8ми Не работи на бензин
колеги става въпрос за голф 3 1.8ми има обикновена газова, на газ работи добре но ако обърна на бензин не работи и неможеш да запали ако откача плуса за малко време пали и работи доста несстабилно,но се оправя след 2-3 мин. работи наи много 3-4 пъти и пак отказва дкато не махна плуса !! някакви идей защо прави така ??
- cheatereye
- Автомобил: VW Golf III 1.6
- Двигател: AEA 1995
Re: Не работи на бензин !
Вероятно набива грешки в компютъра, но пък чак изобщо да не пали... Провери си датчика на хол, бензиновата помпа дали работи и прави налягане, както и моноинжекцията (дюзата и регулатора).
-
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 3 2.0....
Наред са, но нали като изкарам плуса и се оправя даже ако не обръщам на газ си мисля че ще върви. Пробвах сутрин кам 10 да я запаля с едно даване на контакт, неискаше давах 2-3 и запали моментално но сега явно има грешки и незнам от каде и защо се натрупват тези грешки ! :@ @
- ivanovkbg
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BKP 2007 4Motion
Re: Голф 3 2.0....
golf4oto написа:Наред са, но нали като изкарам плуса и се оправя даже ако не обръщам на газ си мисля че ще върви. Пробвах сутрин кам 10 да я запаля с едно даване на контакт, неискаше давах 2-3 и запали моментално но сега явно има грешки и незнам от каде и защо се натрупват тези грешки ! :@ @
Явно, както каза колега, от някъде се трупат грешки, щом се оправя след откачане и закачане на акумулатора. Какви са и от къде идват можеш да разбереш след като я закачиш за диагностика.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф 3 1.8ми Не работи на бензин
А преди да отида на диагностика, дали проблема ще е в ламбанда сонда ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не, колега проблема не е в ламбда сондата!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема е в тази мембрана за регулатора, ето снимки на мембраната в какво състояние е http://golf4oto.snimka.bg/tuning/neon-l ... 4.27562140
- cheatereye
- Автомобил: VW Golf III 1.6
- Двигател: AEA 1995
Нещо ми подсказва, че ти сам си си набедил мембраната, като отговор на проблема.
Мисля, че някъде в интернет продаваха ремонтен комплект за моно инжекция. Според мен мембраната си изглежда добре, лично мое мнение (малко кофти качество на снимките, но от пръв поглед и уплътнението и платнището изглеждат добре).

-
- Автомобил:
- Двигател:
Решил ли си проблема колега, че и моята така взе да прави, абсолютно същото както е при теб. Би ли споделил, ако си я оправил какъв е бил проблема и как го реши. Ако го направиш ще съм ти много благодарен
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”