Здравейте приятели, под влияние на горещите емоции от VW Club Fest 2013 пускам тази тема. Имам следната идея, да видим дали ще я подкрепите. Както знаете миналата година за Balkan Bus Jam 2012, направих маси които използвахме в конкурса за детска рисунка а вечерта настанихме гостите на официалното тържество. За това лято съм планирал да направя и сгъваеми пейки, които да допълнят комплекта. Знаете че освен масите и пейките, носим голямо барбекю (скоро ще станат и две), хладилник, агрегат, шатри, бидони за вода, посуда, въглища и т.н. Цялото това оборудване заема много място и мисля че е назрял момента да направим акция за събиране на средства за закупуването на клубно ремарке, с което да транспортираме целия "катун". След закупуването му с Иво поемаме ангажимента да го "тунинговаме" за нашите цели, като го направим тип "фургон" който ще е брандиран със снимки и надписи " VW Bus Club Bulgaria" и адреса на форума. От мен ще е организацията, парите ще изпращаме на Иво и в тази тема ще има списък с всички дарители, който ще се допълва след всеки превод. Предлагам сумата да е 20 лв. ако някой има възможност за повече, още по-добре, така ще имаме възможност да закупим по-хубаво ремарке. Ако някой колега има добра оферта за ремарке, нека да се свърже с мен да уточним подробностите. Търсим да е максимално голямо с една ос и редовни документи. 
Парите от акцията ще ги изпращайте по Еконт до офис Елхово за Ивайло Обретенов, 0887 015 105, освен имената си пишете и nick във форума, защото всички дарители ще бъдат изписани на ремаркето.
Списък с дарителите
Иван Тодоров - Бургас: 50 лв.
Ивайло Обретенов - Елхово: 50 лв.
Тошко Петров - Костинброд: 30 лв.
Ивелин Коконов - София: 40 лв.
Валентин Георгиев - София: 50 лв.
Едуард Шакарян - Варна: 30 лв.
Мишо Русе - 20 лв.
Темис Солун - 20 лв.
Пепи (pepi3196) София - 50 лв.
Иван (Kingoftheroad) Пловдив - 20 лв.

Набиране на средства за закупуване на 'Bus Club' ремарке
- valsanik
- Автомобил: T3 MULTIVAN+CARAVELLE 16 C-87+91
- Двигател: 1.6 TD JX +2.1 MV-Petrol+LPG
Re: Набиране на средства за закупуване на 'Bus Club' ремарке
Чудесна идея...  Аз съм за. Така по малко багаж ще има по бусовете ни, поне основните неща....Браво Ванка
 Аз съм за. Така по малко багаж ще има по бусовете ни, поне основните неща....Браво Ванка  . Ще преведа парички на Ивчо.
 . Ще преведа парички на Ивчо. 

Аз съм за. Така по малко багаж ще има по бусовете ни, поне основните неща....Браво Ванка
 Аз съм за. Така по малко багаж ще има по бусовете ни, поне основните неща....Браво Ванка  . Ще преведа парички на Ивчо.
 . Ще преведа парички на Ивчо. 
- avtohit77
- Автомобил: VW T4 MULTIWAN + VW T3+T3 DOK
- Двигател: AAB 2.4D 1992 + T3 1982 1.9TMTDI
Аз веднага слагам една двайсетачка в касата   Идеята е 6сссссссссссс
 Идеята е 6сссссссссссс  

Идеята е 6сссссссссссс
 Идеята е 6сссссссссссс  

- passata brat
- Автомобил:
- Двигател:
Твърдо ЗА идеята, въпреки че още не съм в групата на бусовете ще подкрепя инициативата. И да попитам няма ли да е по ефектно да се вземе някакво купе примерно на Т3 фургон и да се направи на ремарке? Ясно ми е че ще трябва и технотест но ако има повече ентусиасти мисля че парите няма да са проблем и  ще е атракция.

- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
passata brat написа:Твърдо ЗА идеята, въпреки че още не съм в групата на бусовете ще подкрепя инициативата. И да попитам няма ли да е по ефектно да се вземе някакво купе примерно на Т3 фургон и да се направи на ремарке? Ясно ми е че ще трябва и технотест но ако има повече ентусиасти мисля че парите няма да са проблем и ще е атракция.
Не ми се наливат пари в нещо, което в последствие може да се окаже че е неизползваемо. Ето идеалното ремарке, само цената му да не беше такава.... :)
http://prodavalnik.com/remarke-i5371903
- pitstop_loungebar
- Автомобил:
- Двигател:
Водя преговари за 2 буса и ако искате може да използваме 1 от тях за направата на ремарке!
Още подробности ще дам когато са при мен!

- PACH
- Bus Master
- Контакти:
pitstop_loungebar написа:Водя преговари за 2 буса и ако искате може да използваме 1 от тях за направата на ремарке!
Боби, знам че изглежда готино ремаркето да е направено от купето на бус, но както вече казах я успеем да го регистрираме я не. Наскоро пак имаше промени в закона за движение по пътищата и нищо чудно изобщо да не подлежат на регистрация подобни самоделки.
- p-sound
- Автомобил: VW T3 Caravelle
- Двигател: MV 1990
Ас съм за какъвто и да е вид ремарке така че пишете и мен.

- valsanik
- Автомобил: T3 MULTIVAN+CARAVELLE 16 C-87+91
- Двигател: 1.6 TD JX +2.1 MV-Petrol+LPG
Мдааа, така както се очертава, пак едни и същи сме единни  .........Както всеки път.Другите май само се пишат
 .........Както всеки път.Другите май само се пишат  ......После да няма приказки , че се делим от останалите......Ние ремарке ще вземем, каквото и да струва.....да ли ще дадем по 20лв или по 50лв,дори и по 100лв да дадем, то ще е за хубаво.Защото основното ни оборудване, като генератор,хладилник, посуда, газови котлони, маси, пейки ......да не изброявам всичко, ще е на едно място и така ще се олекотят самите бусове.Едно е да тръгнеш на сбирка на морето, където по често ги правим сбирките, пълен до горе с неща и нямащ място за пътници, друго е само с пътници.Но явно не можете да проумеете смисъла на закупуването на въпросното ремарке. Както и да е.....никой не задължаваме на сила. Но е хубаво да сме едно цяло......бус секта,както ни наричат във форума.
  ......После да няма приказки , че се делим от останалите......Ние ремарке ще вземем, каквото и да струва.....да ли ще дадем по 20лв или по 50лв,дори и по 100лв да дадем, то ще е за хубаво.Защото основното ни оборудване, като генератор,хладилник, посуда, газови котлони, маси, пейки ......да не изброявам всичко, ще е на едно място и така ще се олекотят самите бусове.Едно е да тръгнеш на сбирка на морето, където по често ги правим сбирките, пълен до горе с неща и нямащ място за пътници, друго е само с пътници.Но явно не можете да проумеете смисъла на закупуването на въпросното ремарке. Както и да е.....никой не задължаваме на сила. Но е хубаво да сме едно цяло......бус секта,както ни наричат във форума. 

.........Както всеки път.Другите май само се пишат
 .........Както всеки път.Другите май само се пишат  ......После да няма приказки , че се делим от останалите......Ние ремарке ще вземем, каквото и да струва.....да ли ще дадем по 20лв или по 50лв,дори и по 100лв да дадем, то ще е за хубаво.Защото основното ни оборудване, като генератор,хладилник, посуда, газови котлони, маси, пейки ......да не изброявам всичко, ще е на едно място и така ще се олекотят самите бусове.Едно е да тръгнеш на сбирка на морето, където по често ги правим сбирките, пълен до горе с неща и нямащ място за пътници, друго е само с пътници.Но явно не можете да проумеете смисъла на закупуването на въпросното ремарке. Както и да е.....никой не задължаваме на сила. Но е хубаво да сме едно цяло......бус секта,както ни наричат във форума.
  ......После да няма приказки , че се делим от останалите......Ние ремарке ще вземем, каквото и да струва.....да ли ще дадем по 20лв или по 50лв,дори и по 100лв да дадем, то ще е за хубаво.Защото основното ни оборудване, като генератор,хладилник, посуда, газови котлони, маси, пейки ......да не изброявам всичко, ще е на едно място и така ще се олекотят самите бусове.Едно е да тръгнеш на сбирка на морето, където по често ги правим сбирките, пълен до горе с неща и нямащ място за пътници, друго е само с пътници.Но явно не можете да проумеете смисъла на закупуването на въпросното ремарке. Както и да е.....никой не задължаваме на сила. Но е хубаво да сме едно цяло......бус секта,както ни наричат във форума. 
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Кротко ве братчед, хубавите работи бързо и лесно не стават. В момента не мога да участвам, че са ме затрупали много бойни задачи в мирно време, но средства могат да се намерят и от членски внос, рекламни материали и тн. Другото, което трябва да се определи, ново или второупотребно ремарке ще се купува? А регистрацията на чие име? Третото - който има теглич и  лично ремарке, може да натовари пътниците в него, а нещата в буса и вперееед.  

- PACH
- Bus Master
- Контакти:
KingoftheROAD написа:Кротко ве братчед, хубавите работи бързо и лесно не стават. В момента не мога да участвам, че са ме затрупали много бойни задачи в мирно време, но средства могат да се намерят и от членски внос, рекламни материали и тн. Другото, което трябва да се определи, ново или второупотребно ремарке ще се купува? А регистрацията на чие име? Третото - който има теглич и лично ремарке, може да натовари пътниците в него, а нещата в буса и вперееед.
Адаш, не давам зор за събирането на средствата, знаем че сега са тежки месеци за всички. Отпускам време до края на месец Май, тогава теглим чертата и с каквото сме събрали отиваме и купуваме най-добрата оферта. Преработваме го по наш вкус и за сбирката в Турция ще е готово за експоатация.
За да събираме членски внос, трябва да сме регистрирани като юридическо лице с нестопанска цел, ще му дойде и това време. Вариант е да направим една серия фланелки, но и там блокираме средства за неизвестен период от време.
Регистрацията ще я пишем на когото кажете, лично аз нямам претенции, само държа да е някой който ще присъства на всички клубни мероприятия и да има теглич за да го влачи. На въпроса с личното ремарке, до сега никой не е проявил интерес да предложи подобна услуга, дори и да го направи това може да бъде еднократно, не е в духа на форума да задължим някой всеки път да си амортизира ремаркето за благото на всички. Да не говорим че масите са 280 см. дълги и няма как да се съберат в обикновено туристическо ремарке. Освен тях изброих колко още оборудване носим, прави си сметката за необходимото място.
Реших да добавя още малко пари и се включвам с 50 лв. за идеята.
- 
				BURKAN
- Вечен БАН
- Автомобил: VW T3 1.6 D AUDI A6 2.5TDI
- Двигател:
Пишете ме и мен.
На мое име, ако нямат нищо против колегите!
Дааа...трябва да се помисли и за тези сбирки. На мен до морето ми излиза човешки живот нафтата. Като ходя на морето отивам си с колата. Трябва да направим нещо и около София, на планина и язовир. Има хубави поляни около яз. Искър. Кемпер клуба се събират на язовир Копринка, който е "удобен" по принцип за всички в центъра на България.

KingoftheROAD написа: А регистрацията на чие име?
На мое име, ако нямат нищо против колегите!

valsanik написа:Едно е да тръгнеш на сбирка на морето, където по често ги правим сбирките
Дааа...трябва да се помисли и за тези сбирки. На мен до морето ми излиза човешки живот нафтата. Като ходя на морето отивам си с колата. Трябва да направим нещо и около София, на планина и язовир. Има хубави поляни около яз. Искър. Кемпер клуба се събират на язовир Копринка, който е "удобен" по принцип за всички в центъра на България.
- PACH
- Bus Master
- Контакти:
BURKAN написа:Пишете ме и мен.KingoftheROAD написа: А регистрацията на чие име?
На мое име, ако нямат нищо против колегите!valsanik написа:Едно е да тръгнеш на сбирка на морето, където по често ги правим сбирките
Съгласен, може да организираме едно откриване на сезона в началото на месец май на яз. Копринка. Ще пусна отделна тема, само да не стане като зимната среща.
- 
				BURKAN
- Вечен БАН
- Автомобил: VW T3 1.6 D AUDI A6 2.5TDI
- Двигател:
PACH написа:
Съгласен, може да организираме едно откриване на сезона в началото на месец май на яз. Копринка. Ще пусна отделна тема, само да не стане като зимната среща.
 Зимата си е студ и хората без печки какво да правят?
  Зимата си е студ и хората без печки какво да правят?- batchi
- Автомобил:
- Двигател:
То като ще е ремарке за 1500лв по добре да е с двигател  

Върни се в “VW Bus клубна зона”