Здравейте.
Аз съм на 19 години, предстои ми да направя покупка на първата си кола. Въпросът ми е: VW Polo подходяща ли е за 1-ви автомобил?
Не съм наясно с моделите затова съм качил снимка на модела на който съм се спрял.
Подходяща кола ли е VW POLO
- R.Koichev
- Автомобил:
- Двигател:
Подходяща кола ли е VW POLO
Последна промяна от R.Koichev на Чет 21 мар 2013 10:44, променено общо 1 път.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Re: Подходяща кола ли е VW POLO
Добре дошъл колега.
Добре си се орентирал към Поло за първа кола.
Има теми бол из форума :
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=7&t=100097
http://www.vwclub.bg/forum/viewforum.php?f=7
Приятно четене.

Добре си се орентирал към Поло за първа кола.
Има теми бол из форума :
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=7&t=100097
http://www.vwclub.bg/forum/viewforum.php?f=7
Приятно четене.

Волксваген

- R.Koichev
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за топлото посрещане! Извинявам се предварително ако правя грешни стъпки в сайта ви :)
Последна промяна от gr_kanev на Чет 21 мар 2013 20:18, променено общо 1 път.
Причина: Освен бутон "цитат", има и "нов отговор" - използвай го !
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Избора ти е напълно подходящ за млад шофьор!
Имам Г4 и Поло 1,3 95г. на газ и съм много доволен като цяло.Ако мога да обощя : малка кола = малък данък 10,5лвл,малък разход 6-8 комбинирано,малки гуми,малък акумулатор,евтини части и т.н.
Теми има много за Поло,чети внимателно и избирай.
Успех!

Имам Г4 и Поло 1,3 95г. на газ и съм много доволен като цяло.Ако мога да обощя : малка кола = малък данък 10,5лвл,малък разход 6-8 комбинирано,малки гуми,малък акумулатор,евтини части и т.н.
Теми има много за Поло,чети внимателно и избирай.
Успех!
- R.Koichev
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря! 
Как ви се струват тези 2-те : http://www.cars.bg/u1003022 / http://www.cars.bg/u1017944 ?

Как ви се струват тези 2-те : http://www.cars.bg/u1003022 / http://www.cars.bg/u1017944 ?

Последна промяна от gr_kanev на Чет 21 мар 2013 20:19, променено общо 1 път.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
И двата стават за парите си...
Отиди и ги виж. Запали ги,виж как им влизат скоростите,покарай малко...
Една диагностика,малко от цената надолу и една от двете е вече твоя...

Отиди и ги виж. Запали ги,виж как им влизат скоростите,покарай малко...

Една диагностика,малко от цената надолу и една от двете е вече твоя...

- R.Koichev
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ви за полезните съвети. Доста ми помагате :)
Последна промяна от gr_kanev на Чет 21 мар 2013 20:19, променено общо 1 път.
- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Номер две седалката и е твърде износена за да е на тези километри
Иначе колата е сравнително непретенциозна, приятна за каране, относително евтина за поддръжка.
Много внимавай с климатиците - обикновено са добавяни допълнително от разни италиански фирми и стават проблеми с намирането на подходящи ремъци :)

Иначе колата е сравнително непретенциозна, приятна за каране, относително евтина за поддръжка.
Много внимавай с климатиците - обикновено са добавяни допълнително от разни италиански фирми и стават проблеми с намирането на подходящи ремъци :)
- slaveiko67
- Автомобил: Golf 3 GT TDI
- Двигател: AFN 96g
Привет и Добре Дошъл,Колега!Споделям горното мнение относно Врачанското Поло.За Монтанското-познавам продавача и мога да окажа съдействие за оглед/за пазарлък,не знам/.Не съм много сигурен,но 1,4 май са 60 к.с.Ако е вентилирано трябва да е 101 к.с.но не вярвам това да е 1,4 16V.Иначе-джанти,музика,койловерите са си едни 500-600лв.,ако трябва да ги купуваш допълнително. 

- instantaccess
- Автомобил:
- Двигател:
Дали е подходяща - кажи какво търсиш (спортна кола, икономична, предразположена към газ, евтина за подръжка и т.н.). После - тия и двете не стават за мен, по-ръждиви са от моята първа кола - Лада Ваз 2101 в момента на възраст от 35години.
- R.Koichev
- Автомобил:
- Двигател:
Искам да бъда честен с вас. Опитът ми с МПС-а е нулев без да го крия, това което търся е: колата която имам да е икономична и поддръжката и да е евтина, не съм от младежите които са бесни по улицата и не търся спорни коли.Харесвам спортни и тунинговани коли, но на този етап не съм в позиция да купувам такива. Много съм ви благодарен за съветите които ми давате и наистина са ми от полза, отворен съм за всякакви предложения. :)
-
- Автомобил:
- Двигател:
С най-добри пожелания колега, аз също съм млад шофьор ( на дърти години) и преди една година си купих поло 1,4i 60 к.с. 98ма година. Според мен едно 1000 лева трябва да имаш нагласата бързичко да отидат след автомобила независимо от едни или други приказки за обслужена или не ( ако си късметлия половината може да ти стигнат). Не си прави илюзии най-вероятно е с минерално масло а то е неподходящо за хидравличните повдигачи.При мен гумите на задния мост си бяха цървули така че спешна покупка на нови за предния мост а предните отзад.И още много от този сорт.Ако пистовия ремък който виждаш е сменен това не означава автоматично че ангренажния също е сменен. Двигателя 1,6 означава още един литър бензин градско над този от 1,4.( говоря за стандартните с един разпределителен вал) За извънградското може и да е еднакъв разхода. И накрая според мен климатика не е лукс а необходимост не само за теб но и донякъде е от полза за безопасноста и на останалите участници на пътя.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Добре дошъл сред нас колега.
Принципно и двете коли,които си дал като оферта не ме радват.
Особено врачанския трофей,и все пак сме 2013г,да купуваш кола без климатик(поне)???
Ако си харесаш нещо по моя район пиши,ще ида да го видя!
Принципно и двете коли,които си дал като оферта не ме радват.
Особено врачанския трофей,и все пак сме 2013г,да купуваш кола без климатик(поне)???

Ако си харесаш нещо по моя район пиши,ще ида да го видя!
- R.Koichev
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря :)
Относно климатиците, аз предпочитам колата да е заводско произведена с климатик, а не допълнително слаган защото колата която карам в момента е Fiat Punto 1.4 2001 година и климатикът го слагахме допълнително. Разходът на гориво се увеличава когато го ползвам и колата става по тромава, за което нямам обяснение защо е така и не знам дали това е нормално
Относно климатиците, аз предпочитам колата да е заводско произведена с климатик, а не допълнително слаган защото колата която карам в момента е Fiat Punto 1.4 2001 година и климатикът го слагахме допълнително. Разходът на гориво се увеличава когато го ползвам и колата става по тромава, за което нямам обяснение защо е така и не знам дали това е нормално

- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Какъв ще да е климатика, това се случва, когато колата е с малка мощност
На твое място не бих гледал коли във Враца и Монтана (лично мнение - повечето коли там са направо за автоморга).
Може да споделиш бюджета си за покупката и да разгледаш из обявите във форума, може би има нещо по-подходящо.
Със сигурност избягвай 1.9 D двигателя, има много писано по темата. Аз лично за такова Поло бих избрал 1.9 SDI, но това е само личен избор

На твое място не бих гледал коли във Враца и Монтана (лично мнение - повечето коли там са направо за автоморга).
Може да споделиш бюджета си за покупката и да разгледаш из обявите във форума, може би има нещо по-подходящо.
Със сигурност избягвай 1.9 D двигателя, има много писано по темата. Аз лично за такова Поло бих избрал 1.9 SDI, но това е само личен избор

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”