Не познавам нито Добрин, нито този MMA състезател. Всъщност бях решил и да не пиша в темата, но си казах „Чакай да драсна 2-3 реда“.
В този случай съм склонен да вярвам на Добрин. Просто знам в България как стоят нещата, някой хора като MMA състезателя, се мислят за велики и за богове, за нещо повече от по-обикновените хора. А-и от друга страна просто няма как да приема, колегата(Добрин), да тръгне да прави такива изпълнения при положение, че децата му са с него.
Взех все повече да се отчайвам от живота. Как може да има подобни хора? Все пак уж сме един народ, вместо да си помагаме, най-малкото да се уважаваме, ние само се плюем. Никʼви хора не сме, ние сме по-големи животни от истинските животни.
Емил Захариев Самуилов - ММА състезател или ...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Емил Захариев Самуилов - ММА състезател или ...
ivanovkbg написа:Не познавам нито Добрин, нито този MMA състезател. Всъщност бях решил и да не пиша в темата, но си казах „Чакай да драсна 2-3 реда“.
В този случай съм склонен да вярвам на Добрин. Просто знам в България как стоят нещата, някой хора като MMA състезателя, се мислят за велики и за богове, за нещо повече от по-обикновените хора. А-и от друга страна просто няма как да приема, колегата(Добрин), да тръгне да прави такива изпълнения при положение, че децата му са с него.
Взех все повече да се отчайвам от живота. Как може да има подобни хора? Все пак уж сме един народ, вместо да си помагаме, най-малкото да се уважаваме, ние само се плюем. Никʼви хора не сме, ние сме по-големи животни от истинските животни.
Нали знаеш защо в ада само при казана на българите няма пазач

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Разчистено от офф-топик и от провокатори в темата. Нека се счита за последно предупреждение към последните.
Аз все пак вярвам, че въпреки, че живеем в България, ММА боеца Емил Самуилов ще понесе последствията от постъпките си
Потребителят sebastian7 се оказа, че е добре познатият ни от близкото минало трол oganisjan, известен още като vihren1, sp_konsulov и вече няма да може да пише във форума, тъй като дублирането на акаунти е забранено тук.
Аз все пак вярвам, че въпреки, че живеем в България, ММА боеца Емил Самуилов ще понесе последствията от постъпките си

Потребителят sebastian7 се оказа, че е добре познатият ни от близкото минало трол oganisjan, известен още като vihren1, sp_konsulov и вече няма да може да пише във форума, тъй като дублирането на акаунти е забранено тук.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ivanovkbg написа:Взех все повече да се отчайвам от живота.
Недей. Важното е човек да си търси правата винаги! Дори ако става въпрос за нещо малко, или за нещо сериозно като моя случай.
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Vlad777 написа:Разчистено от офф-топик и от провокатори в темата. Нека се счита за последно предупреждение към последните.
Не беше ли и Veronika92 или нещо от сорта...явно има извратено отношение към форума и не може да живее без него...
Емил Захариев Самуилов ММА
Emil Zahariev Samuilov MMA
- flash
- Автомобил: Golf III GT TDI
- Двигател: 1z 1994
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
chefito написа:IRRITATING написа:От колко часа ще е прожекцията или вече съм я изпуснал
BTV за откупили правата. Довечера Миролюба ще го излъчи в Хрътките...
Емил Захариев Захара Захъра MMA Emil Zahariev Zahara Бой

пo Войо го даваха една седмица преди да стане инцидента!
съжалявам, но не се сдържах
Не знам колко ниско трябва да падне човек, че да посяга на децата и семейството на когото и да било.
Кой виновен, кой крив, кой прав, всеки може да има версия, но съзнателно ( защото олигофрена е видял, че в колата се возят деца ) да застрашаваш здравето и живота на ДЕЦА -
.
Просто нямам думи ...

Не знам колко ниско трябва да падне човек, че да посяга на децата и семейството на когото и да било.
Кой виновен, кой крив, кой прав, всеки може да има версия, но съзнателно ( защото олигофрена е видял, че в колата се возят деца ) да застрашаваш здравето и живота на ДЕЦА -

Просто нямам думи ...
- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:

- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
моля придържайте се към темата!
Мисля че познавам Добрин достатъчно та да знам, че едва ли ще се зарадва ако някой роднина
на въпросния индивид или дори самия той се е осакатил
Цялата тема е Емил Захариев Самуилов да си понесе последствията предвидени от закона
и да осмисли поведението си за в бъдеще
надявам се всеки от нас също да си спомни тази тема когато реши да прави подобни магарии на пътя и извън него
Мисля че познавам Добрин достатъчно та да знам, че едва ли ще се зарадва ако някой роднина
на въпросния индивид или дори самия той се е осакатил
Цялата тема е Емил Захариев Самуилов да си понесе последствията предвидени от закона
и да осмисли поведението си за в бъдеще
надявам се всеки от нас също да си спомни тази тема когато реши да прави подобни магарии на пътя и извън него
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Съжалявам за случилото се със Светлозар Захариев, брат на Емил Самуилов Эахариев, искрено се надявам да се оправи.
Моля да се въздържате от писания, свързани с този неприятен инцидент, като тези, които Драго преди мен е изтрил.
И е много важно да се замислим над думите на Драго:
Моля да се въздържате от писания, свързани с този неприятен инцидент, като тези, които Драго преди мен е изтрил.
И е много важно да се замислим над думите на Драго:
DragoGT написа:надявам се всеки от нас също да си спомни тази тема когато реши да прави подобни магарии на пътя и извън него
- 1z
- Автомобил: seat ibiza
- Двигател: atd
Да, такова нещастие на никого не пожелавам.Дано се оправи момчето!
-
- Автомобил: MK4 PD
- Двигател: 1.9 TDI 131
Всичко се връща на този свят! Преди да направите нещо помислете!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Последна промяна от dobrin на Сря 27 мар 2013 9:29, променено общо 1 път.
Причина: За това изказване получаваш официално предупреждение! Както и всеки следващ, който пише подобни глупости!
Причина: За това изказване получаваш официално предупреждение! Както и всеки следващ, който пише подобни глупости!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”