Здравейте колеги!
Имам следния проблем с чистачките. Вчера ги пускам да си изчиста предния прозорец и забелязах , че чистачките работят само на 1-ва степен. Давам нагоре лостчето, но темпото на чистачките не се промени, даже тъй като бях на място леко ми паднаха оборотите за 1 секунда и пак се нормализираха. Ако някой се е сблъсквал с такъв проблем нека сподели!
Благодаря предварително!
Проблем с чистачките голф 4!
Re: Проблем с чистачките голф 4!
Пробвай да пръснеш WD40 в леглата на болтовете. Това на първо време. Добре е чистачния мехнизъм да се разглоби,почисти смаже и пак да се сглоби. Често става така ако чистачките не са ползвани дълго време.
- liderass
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря колега ще пробвам с ВД! А дали може да е реле проблема?
Ако е реле,няма да работят изобщо. По-скоро превключвателчето и буксата към него. Но за мен е по-малко вероятно.
- izzo_
- Автомобил: VW Jetta 5 FSI
- Двигател: BVY 2006 150hp
- Контакти:
liderass написа:Здравейте колеги!
Имам следния проблем с чистачките. Вчера ги пускам да си изчиста предния прозорец и забелязах , че чистачките работят само на 1-ва степен. Давам нагоре лостчето, но темпото на чистачките не се промени, даже тъй като бях на място леко ми паднаха оборотите за 1 секунда и пак се нормализираха. Ако някой се е сблъсквал с такъв проблем нека сподели!
Благодаря предварително!
Колега мисля, че при теб това е решението на проблема: viewtopic.php?f=11&t=154043
И аз минах през тази манипулация и сега чистачките летят

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”