Формула 1, Сезон 2013

Всичко, свързано със състезания с автомобили, мотори и други

Кой ще спечели ГП на Бразилия

Себастиан Фетел
4
36%
Друг
7
64%

Общо гласове: 11
Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Формула 1, Сезон 2013

Мнениеот Barboukov » Нед 24 мар 2013 12:55

Марк ги оправи набързо. Иначе битката беше уникална. Ебаси маневрите... Абе на Нико защо не му дадоха да се качи на подиума :banghead Доволен от резултата... на Алонсо, който си помисли, че може да прави всичко... Удари се в шампиона и после с това крило реши да кара... :mhihi Само не разбрах как преди последните стопове Себ беше с 5 секунди зад Марк и 1 обиколка по-късно излезе плътно зад него... :screwy А Хамилтън... В бокса на Мак нещо не е желан :mhihi

Потребителски аватар
Lenks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lenks » Нед 24 мар 2013 12:58

За какво да се извинява на Марк? Мен пък ме дразнят такива неща и разбирания, тия двубой трябва да се решават на пистата, не в бокса. Евала на Фетел, всеки истински състезател ще постъпи като него, ами няма да подвие опашка, ако беше Шумахер това, дали щеше да послуша отбора?... И за да не кажете, че съм само за Фетел, ако Уебър беше в същата ситуация и беше постъпил така, щях и на него да му кажа евала, за нас феновете е по-кефещо да гледаме такива борби на пистата, а не да слушаме нареждания по радиото... Иначе много яко състезание се получи, отпадането на Алонсо, объркването на Хамилтън в бокса, а и като цяло всичките неща дето ставаха там ми бяха интересни и още мн други неща направиха състезанието добро...

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Нед 24 мар 2013 12:59

Lenks написа:За какво да се извинява на Марк? Мен пък ме дразнят такива неща и разбирания, тия двубой трябва да се решават на пистата, не в бокса. Евала на Фетел, всеки истински състезател ще постъпи като него, ами няма да подвие опашка, ако беше Шумахер това, дали щеше да послуша отбора?... И за да не кажете, че съм само за Фетел, ако Уебър беше в същата ситуация и беше постъпил така, щях и на него да му кажа евала, за нас феновете е по-кефещо да гледаме такива борби на пистата, а не да слушаме нареждания по радиото... Иначе много яко състезание се получи, отпадането на Алонсо, объркването на Хамилтън в бокса, а и като цяло всичките неща дето ставаха там ми бяха интересни и още мн други неща направиха състезанието добро...

:*

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Нед 24 мар 2013 13:02

Barboukov написа:Абе на Нико защо не му дадоха да се качи на подиума

Защото според мен Рос Браун не иска да допуска грешките на Уитмарш от миналата година, все имаше мак отпред, но пилота различен и с най-бързата кола във втората част на сезона изпуснаха борбата за титлата. Така по този начин наредени единия пилот събира повече точки и е по- напред в класирането, след като Нико не взе точки в Австралия. Освен разликата между 3 и 4-то място в точките Нико друго нямаше да спечели, Редбулите бяха с 8-9 секунди напред.
Може и да греша, но така си го обяснявам аз!
Barboukov написа:А Хамилтън... В бокса на Мак нещо не е желан

Не беше сигурно че ще им съвпаднат гайките, иначе да му ги бяха сменили гумите, което е добре, поне тази на бътън се оказа менте :biggrin
Lenks написа:Евала на Фетел, всеки истински състезател ще постъпи като него

Едва ли всеки истински състезател би постъпил като него:thumb_down

Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Мнениеот Spas » Нед 24 мар 2013 13:30

Lenks написа:За какво да се извинява на Марк? Мен пък ме дразнят такива неща и разбирания, тия двубой трябва да се решават на пистата, не в бокса. Евала на Фетел, всеки истински състезател ще постъпи като него, ами няма да подвие опашка, ако беше Шумахер това, дали щеше да послуша отбора?... И за да не кажете, че съм само за Фетел, ако Уебър беше в същата ситуация и беше постъпил така, щях и на него да му кажа евала, за нас феновете е по-кефещо да гледаме такива борби на пистата, а не да слушаме нареждания по радиото... Иначе много яко състезание се получи, отпадането на Алонсо, объркването на Хамилтън в бокса, а и като цяло всичките неща дето ставаха там ми бяха интересни и още мн други неща направиха състезанието добро...

Ако си гледал награждаването, после и пресконференцията, нямаше да говориш така. Имат си вътрешноотборни правила и Фетел ги наруши! После се извини 2 пъти, и на конференцията и на индивидуалното интервю. Аз също съм за да има борба и изпреврвания, но всяко нещо си има граница!

п.п. Миналата година Шумахер прие повече от една заповед от отбора, жалко, че не кара тази кола от тази година.

Потребителски аватар
Lenks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lenks » Нед 24 мар 2013 13:46

Гледах и изчетох всичко до момента ;)

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Нед 24 мар 2013 15:56

Multi 21 :question
кола номер 2 пред 1 :Mr Green Fun

fuck the rules,give me 12 :mhihi

Потребителски аватар
pensiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pensiq » Нед 24 мар 2013 16:39

Сelfish.

Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Мнениеот Spas » Нед 24 мар 2013 16:44

BG_Golf4e написа:Multi 21 :question
кола номер 2 пред 1 :Mr Green Fun

Даааа, той горкия даже не е очаквал да го атакуват :)

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Нед 24 мар 2013 16:58

Мамка им шибани отборни заповеди... Мерцедес много ме изнервиха. Ако бях на Нико да съм изял печката с парцалите... А и Ред Бул... Фетел поне го подкрепям... Имаш скорост, караш... Изпреварваш... Това е... И следващия път да не слуша... Поне следващия път като ще има "мулти 21" да си сменят местата във всяка обиколка без да рискуват излишно... Тогава и публиката ще е доволна, че има изпреварвания, и Уебър няма да реве и се тръшка...

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Нед 24 мар 2013 17:51

:mhihi

Потребителски аватар
Lenks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lenks » Нед 24 мар 2013 18:01

Хаха, изобщо не съм изненадан, че Уебър би направил това :icon_lol Обаче сега се сетих, че миналата година накрая в Бразилия когато Уебър трябваше да помага на Фетел за титлата, той напълно игнорира това и си караше неговото състезание, та днеска Уебър само това можеше да направи :D

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Нед 24 мар 2013 18:39

Завижда му, че Фетел е по-добър от него :icon_lol Защо ми се струва, че Марк няма да изкара целия сезон в Ред Бул :mhihi

:mhihi :mhihi :mhihi :bowdown :bowdown :bowdown :mhihi :mhihi :mhihi

Потребителски аватар
110afn
Автомобил: Audi A6
Двигател: AFN

Мнениеот 110afn » Нед 24 мар 2013 18:49

Е..то си е ясно, че Фетел е по-добър, но щом и Хорнер признава, че е трябвало да има борба до последния стинт и после да финишират без боричкания. Е това не му прави чест на Фетеля.
А някой може ли да обясни към днешна дата каква точно е ролята и заслугата на пилота при лошия/добър старт

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Нед 24 мар 2013 18:53

Ако Уебър беше направил това, което Фетел направи, щеха да му бият шута до две три съзтезания. Същото, което щеше да се случи и на Нико, ако беше нарушил заповедта от бокса. Просто на някои им се позволяват неща в повече за сметка на други. (по едно време му се скараха на Фетел, ама само за малко "това беше глупаво Себ!")

Върни се в “Motorsport”