Отзиви от Volkswagen Club Fest 2013

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Re: Отзиви от Volkswagen Club Fest 2013

Мнениеот Stefan » Нед 24 мар 2013 10:30

Доста хора не могат да разберат, че тези клубни/форумни събирания се организират най-вече хората да се видят помежду си, да полафят, да обменят опит един с друг и да си тръгнат по живо по здраво, а колите са само връзката между тях :exclaim Ако някой иска да види нещо невиждано, нека задели 600 - 700лв. и след около месец и половина да отиде до Вьортерзее да оплакне окото, да получи чувство за малоценност и да се нагледа на тунинг от всякакъв вид :Mr Green Fun ама от недоволните тук едва ли и един ще го направи :mhihi

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Нед 24 мар 2013 11:58

Взе ми го от устата така да се каже, аз почти нищо от автомобилите не видях за малкото време което бях там, затова пък го избъбрих със стари приятели :th_up

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Нед 24 мар 2013 14:32

Аз ако трябва да съм честен реално се спрях за повече от 2сек пред колата на Жоро Делчев все едно сега излиза от завода :eek . Иначе въобще не ми дреме за колите отидох там заради хората. И на всяко едно мероприятие отивам там заради хората. Приятелите са по-важни от някаква тенекия колко и ще да е лачена.

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Нед 24 мар 2013 15:19

точно :th_up

Потребителски аватар
bace_go6o
Автомобил: lek
Двигател: AFN 97

Мнениеот bace_go6o » Нед 24 мар 2013 16:58

Кой не иска да отиде до Вьортерзее, мисля че едно 90% от хората тука в тоя форум (щото другите 10 сигурно са потребители с по 1/5 мнения, демек никога не са влизали) им се ходи, но тия пусти пари :banghead

(така че не повдигайте така въпроса)

Потребителски аватар
flash
Автомобил: Golf III GT TDI
Двигател: 1z 1994

Мнениеот flash » Пон 25 мар 2013 10:00

bace_go6o написа:Кой не иска да отиде до Вьортерзее, мисля че едно 90% от хората тука в тоя форум (щото другите 10 сигурно са потребители с по 1/5 мнения, демек никога не са влизали) им се ходи, но тия пусти пари :banghead

(така че не повдигайте така въпроса)

Vlad777 написа:
Цялата екскурзия за четирима човека с дизелов автомобил може да излезе около 160 EUR на човек, включително всичко.

160 EUR за 4 дена в Австрия никак не е зле, а като се има предвид и събитието на което ще се присъства си е направо Чудесно!

Потребителски аватар
CoZmO
Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
Контакти:

Мнениеот CoZmO » Пон 25 мар 2013 10:48

Не е и само до парите. С удоволствие бих се лишил от море например, за да отида там. Но с тоя малък човек вкъщи... След годинка-2 като поотрасне вече с него ще сме там. От малък да го облъча за истинската марка автомобили... :mrgreen

Потребителски аватар
beyker_boy
Автомобил: VW Corrado
Двигател: 9A
Контакти:

Мнениеот beyker_boy » Пон 25 мар 2013 16:52

На мен всички коли ми харесаха. Снимах всички коли, кефих се на всички. Без значение, че няколко бройки съм ги виждал преди това. Момичетата бяха над 100 пъти по-добре от миналите години. Много по-усмихнати и позитивни. Но и момичетата от сектата и те бяха много добре. Едната с Голф 3.5, другата с 4. Новите модели на ФВ и те ме зарадваха много въпреки, че ми е ясно, че в близко бъдеще няма да мога да си купя такава кола. Много се радвах и на военния ФВ. Трябва на всеки фест да се показва. И ми направи впечатление, че тази година имаше много повече хора от преди. Може и да съм се озовал в някакъв пиков момент и така да ми се струва де. Това организаторите могат да го кажат. А за колегата по-горе с коментара си, че видиш ли дори не видял "другите две Корада, смятай те какви са били" направо изби рибата. Хубави коли - хубави хора. Всеки положил труд според възможностите си. Всеки със своя творба. Радвам се, че се правят такива неща в България. Радвам се, че има хора, които се наемат да правят подобно нещо и тук. Радвам се, че въпреки беднотията и негативизма в който живеем има хора, които успяват да постигат това в което вярват. Бил съм на един от най-големите събори (ако мога така да се изразя) в Европа - Festival of speed goodwood. И да ви кажа честно отстъпваме им само по численост. Запознах се с колегата tontoni. Видях се и полафихме с 420. Какво повече му трябва на човек кагогато навсякъде около него усеща позитивизъм??? Надявам се нещата да вървят все така добре. Все пак ФВ Фест се прави за трета година в БГ и мисля, че тепърва ще започне да се популяризира.
А за това, че някой хора искат щандове с различни продукти мисля, че са излишни. Все пак хората там отиват да гледат колите. Ако искаш да си купиш нещо - джанти, амортисьори, тасове, гуми - магазини има бол. Дори и да имаше някой щанд с джанти примерно ме съмнява дори и двама души дали щяха да си купат нещо.
Единственото нещо което може да се прави за вбъдеще е заеманата площ в ИЕЦ да се разширяма и въпреки негативните коментари, хората които правят това събитие да не се отказват.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 25 мар 2013 22:36

beyker_boy написа:...

Радвам се, че има такива хора, които разбирят "какво е искал да каже автора" :love.vwclub

Потребителски аватар
CoZmO
Контакти:

Мнениеот CoZmO » Вто 26 мар 2013 10:11

beyker_boy написа:...

Почти напълно съм съгласен с теб, но все пак както казах и преди, явно на мен са ми влияели факти, без да ги усетя и не успях да си изкарам така хубаво като теб. Коментара ми е единствено за щандовете. Целта на щандовете не е да се напазарува от там, а хората да се осведомят за нови технологии, продукти и промоции. Например не помня дали беше миналият фест или по-миналият, но имаше една уникална технология за корегиране на драскотини по боята, за която до този момент не ми беше известно и ми беше също толкова интересно колкото и колите. Другата гледна точка за щандовете е, че фирмите участници най-вероятно заплащат нещо за участието си и по този начин клубът няма да бъде вътре с организацията, а даже би могъл да заделя за следващо/друго/ново събитие. Та идеята за щандовете съвсем не е за да се пазарува, а да се информира клиента за новите продукти. Например се надявах Хеед Ауто да са там с техните Сирокота и със щанд, защото вече са официални представители на EBC Brake Systems. Едно е да ги гледаш в интернет на картинки, друго е да ги видиш на живо, да ги коментираш и евентуално да разбереш кое е най-подходящото за твоят автомобил. Пък може и да си набележиш нещо, за което да събереш пари и да си го купиш... Та според мен идеята е не да се направи базар, а както и предните фестове, да може човек да коментира и разговаря с търговците, да се запознае с продуктите и т.н. Да може да се отиде до магазин и да се свърши тази работа, но смятам че имат място и на феста. :love.vwclub

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 26 мар 2013 11:47

Рекламните оферти и условия за присъствие със щандове на Volkswagen Club Fest са достъпни от месеци назад: http://www.vwclub.bg/fest/contact.html

Мога да те уверя, че не сме отказали на нито един желаещ. Дори мога да ти кажа, че освен, че никой не сме върнали сме и ходили лично да каним най-различни хора, за което сме изхабили доста лично време и ресурси.

Така че нека понамалим малко празните приказки и философстването и който има желание може да кани и да осигурява още от сега фирми с щандове за догодина. icon_idea

Да, ама надали. :wink

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Вто 26 мар 2013 11:58

говорили сме го това, малко са фирмите която ще даде 1000 лева за 2 дена за щанд 3х3.
говорим за такива, които биха се интересували от публиката на такова мероприятие

Потребителски аватар
bace_go6o
Автомобил: lek
Двигател: AFN 97

Мнениеот bace_go6o » Вто 26 мар 2013 12:17

Естествено, кой ще даде 1000лв. за присъствие, при положение, че може никой да не си купи и 1 тас! Много е трудно в днешни времена. Така че каквото има, трябва да сме доволни и на това!

Успех сектанти :twisted

Потребителски аватар
CoZmO
Контакти:

Мнениеот CoZmO » Вто 26 мар 2013 18:04

Vlad777 написа:...

Не съм ги видял, тъй като не ми е било интересно. Сега вече ги знам. Ако са такива цените и за догодина, ще пусна офертата още от сега, няма проблеми. Въпросът е, тъй като имам връзки с рекламни агенции, дали има отстъпки за тях, дали са предвидени в цената подобни отстъпки, или всичко е въпрос на договорка?

И не - не са празни приказки, нито философстване. Разсъждения на "глас" са, и то само и единствено в отговор на поста на колегата, че нямало нужда от щандове. И не ви обвинявам, че не е имало такива, просто казвам че на мен лично ми липсваха. Наясно съм, че в година на криза, всеки скатава колкото може. Надявам се да не съм ви засегнал с което. ;)

Да не говорим, че 1000 лв. нищо не са за магазин, който иска да стъпи на пазара, особено сред 20 хилядна публика... ;)

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Сря 27 мар 2013 6:37

И къде е тази 20-хилядна публика?

Върни се в “Организационен”