- $T2eC16RHJHgE9n0yFlKjBRJkJw)yGg~~_19.JPG (41.68 KиБ) Видяна 1771 пъти
покупка на Голф 5 2.00 ТДИ автомат
-
- Автомобил: VW Golf 5 2005 2.0 TDI DSG
- Двигател:
покупка на Голф 5 2.00 ТДИ автомат
Здравейте колеги, предварително се извинявам ако съм писал в грешния раздел, просто положението е малко напечено защото бързо трябва да взема решение дали да купя един голф 5. По темата, колата е голф 5 2005г, 2.0ТДИ 140к.с., с голяма навигация, автоматична скоростна кутия и има пера за скоростите на волана. Интересува ме дали скоростната кутия е DSG, защото до сега не бях виждал с пера на волана и ми се стори доста странно, има мулти волан. доста добре изглежда колата, мотора работи добре, просто за скоростната кутия ме притеснява дали е DSG или е от проблемните. Колата е от Германия.
- Ицку®
- Автомобил: 2xTouran TDI
- Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015
Re: покупка на Голф 5 2.00 ТДИ автомат
ДСГ е! По-рядко се срешат с "пера" на волана, но има. Перата май, че само с мултиволана се срещат, но не всеки мултиволан е с пера.
-
- Автомобил: VW Golf 5 2005 2.0 TDI DSG
- Двигател:
как да разбера дали работи добре скоростната кутия, за пръв път се качвам на автомат, доколото знам DSG e много добра и здрава скоростна кутия.
-
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
Като набираш трябва много бързо но плавно да превключва на следващата предавка, без да се замисля, без шумове и треперения.
Трябва като натиснеш газта до долу да се активира kick-down и да свали 1-2 предавки надолу и да пълни оборотомера до дупка преди да превключи.
Провери дали перата работят нормално. Трябва да работят във всички режими, дори да не е на ръчния, като след 30сек от последната тяхна команда да се върне в автоматичен режим.
Карайки нормално мини през всички предавки нагоре и надолу.
Друго не се сещам.
Трябва като натиснеш газта до долу да се активира kick-down и да свали 1-2 предавки надолу и да пълни оборотомера до дупка преди да превключи.
Провери дали перата работят нормално. Трябва да работят във всички режими, дори да не е на ръчния, като след 30сек от последната тяхна команда да се върне в автоматичен режим.
Карайки нормално мини през всички предавки нагоре и надолу.
Друго не се сещам.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”