Е, хайде 2Е да не е най-добрият!vtmn написа:Мое мнение: 1.8 ABS и 2.0 8v 2Е
peshoxx написа:Преди около година четох в Ауто билд статия за автомобила на старо - Голф 3. Там имаше сравнение на цялата моторизация на модела и експертно мнение кой двигател е най-добре за бензин (говорим за без газ) и дизел.Сигурно и други колеги са го чели,които си купуват редовно списанието.Та най-добрия бензинов двигател го изкарваха 1,8 с 75 и 90к.с.,а от дизелите - 1,9 тди 90к.с.
Аз също съм на това мнение.За бензиновите версии имам наблюдение за 1,8 моно от голф 2,което е перфектно,със сигурност при тройката няма да се чувства тази динамика.Но пък е определено евтин,здрав и економичен за това което е,въртящия момент също му е доста добър. За дизел съм карал с 90к.с.,и мисля че е перфектен избор за вървеж и икономия. :да:
kamata93 написа:Колега на АДУ е на 3200 ;),
victory1983 написа:Защо пък 1Z го нареждаш някъде тук?Нафтата е за камиони и за топлене бе хора,не го ли разбрахте?Питам Ви,колко полицейски коли,колко машини в бившата и малко останала БГ Армия,колко мотоциклети......има дизел,макар и модерните им вече технологии?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 68 госта