Официално издигам култ към личността на Teneketo!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Re: Официално издигам култ към личността на Teneketo!!
Стояне, прав си, че е малко по-бавно, но си заслужава! Аз ще кача снимки на работата ти, продължавай все така! :)
teneketo написа:...тук е мястото да си призная един мой недостатък - работя бавно!!
Е, бавно-бавно - колко да е бавно. Мойто голфче го направи зелено за 6 месеца (юни - декември). Но пък за сметка на това, фалцовете си стоят бели, кошът не е пипан, а на места боята пада от водоструйката на автомивката.
(бях си обещал да не пиша в тая тема, ама ей го на - пак се ядосах).
Препоръчвам Стоян на всички, които още се чудят. Работи много съвестно, цените са му много под средните, а работата му е много добра.
Съотношението цена качество е ненадминато!!!
За да не съм голословен правил ми е: броня, огледала, спойлер, още една броня и сега ми боядисва мотора!
Съотношението цена качество е ненадминато!!!
За да не съм голословен правил ми е: броня, огледала, спойлер, още една броня и сега ми боядисва мотора!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Много съм доволен от работата на Стоян, пребоядиса ми заден капак и задната броня, станаха перфектни. Направих си регистрация във форума само заради този коментар, колата ми е мерцедес ц класа и цветът е между тъмно син и лилав. Стоян каза че цветът е уникален и няма друга кола с такъв цвят
, така че успя да се справи с тази не лека задача, а именно да няма разлика в цвета на детайлите!
Евала Стояне, само така

Евала Стояне, само така

Върни се в “ОФФ-Топик - други”