, сменени са 4-те амортисьора от Голф III , двигателя е след основен ремонт колянов вал , разпределителен вал , бутала и още части , отваря на е скоростната кутия но там всичко е било окей и не е пипано , сега трябва да мина преглед и започва да се движи активно в сливенските улици :D За напред имам работа по нея като например , парното да оправя , бензина е изцяло откачен , кормилна рейка да сменям но за там още не съм сигурен , ножа отдолу липсва трябва да се сложи , мисля да затъмня задните прозорци , да сложа по хубаво гърне от тея тип тура , отпред решетката да я сменя с тия които са без емблема и отгоре с bed look и ще търся някакви нови 15-ки или 14-ки !С всяко ново действие ще отразявам в темата , колеги приемам всички ваши критики и предложения !

.
когато получих маската от Еконт явно когато са я товарели и между малкия фар и стойката имаше една черта пукнатина , и аз толкова много се старах да я оправя и при монтиране пак се отлепи и напука , и сега леко стърчи от десния край не се прибра хубаво , утре ще мисля как да я прибирам , а относно джантите и за 15-ки и за 14-ки съм го мислил , в момента отзад е с 195/55 мисля че 7J и ако се качи 1 човек отзад и мина през дупка гумите опират в калниците