hooligan_sk написа:...Аз лично не желая дори частица от това да се замени с "натискане на макс от началото до края"
Пил си вкиснала боза тая сутрин.

hooligan_sk написа:...Аз лично не желая дори частица от това да се замени с "натискане на макс от началото до края"
xalerrelax написа:Офф
Вместо да си ходи Вебер-а да му завре у ректума тоя среден пръст , който му показа и вече правилно да разбираме Петела като му викат фингър бой
Barboukov написа:xalerrelax написа:Офф
Вместо да си ходи Вебер-а да му завре у ректума тоя среден пръст , който му показа и вече правилно да разбираме Петела като му викат фингър бой
Много си лош![]()
![]()
![]()
Дано Хорнер се справи с проблема
hooligan_sk написа:Стига с тия глупости! Значи вие тука сте ЗА отборните заповеди? Това състезание на пистата ли е, или чичковци трябват да решават в бокса какво да става? Изобщо не трябваше да има отборни заповеди, от Ред Бул са си виновни, не Фетел, не Уебър. Вижте същата ситуация в Мерцедес, да не би да беше по-приятно и по-правилно? Розберг трябваше да кара по инерция 15 обиколки, защото от бокса наредили да не изпреварва Хамилтън Такава Формула не ми се гледа, гледа ми се Формула в която пилотите имат топки да нарушават правилата и да се състезават!
Lenks написа:Стига с тия глупости! Значи вие тука сте ЗА отборните заповеди? Това състезание на пистата ли е, или чичковци трябват да решават в бокса какво да става? Изобщо не трябваше да има отборни заповеди, от Ред Бул са си виновни, не Фетел, не Уебър. Вижте същата ситуация в Мерцедес, да не би да беше по-приятно и по-правилно? Розберг трябваше да кара по инерция 15 обиколки, защото от бокса наредили да не изпреварва ХамилтънТакава Формула не ми се гледа, гледа ми се Формула в която пилотите имат топки да нарушават правилата и да се състезават!
LILO&STICH написа:Уебер
vinixxx написа:LILO&STICH написа:Уебер
прекалено жълто ми изглежда,няма го в другите новинарски сайтове и не мисля че марк е такъв лузър
hooligan_sk написа:Хорнер е много симпатичен човек, но уви не притежава семенни жлези...
Tyan написа:Вместо да напуска да го таранира следващия път и да го уволнят ....вместо да си ходи ... трябва шоу за зрителите ....
hooligan_sk написа:Tyan написа:Вместо да напуска да го таранира следващия път и да го уволнят ....вместо да си ходи ... трябва шоу за зрителите ....
Какво напускане, Лебър да не бачка съпорт в HP...Натиска си парцалките докато му дават заплата и тва е.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта