Идеята е проста, реализирането - също.
Тъй като са ми затъмнени СТРАНИЧНИТЕ мигачи на голфа, като пекне по-ярко слънце и не се виждат кой знае колко добре като мигат. Затова реших да сложа светодиод на мястото на обикновената крушка. В магазина за ел. елементи си харесах едни светодиоди, които са по 1 ват... и така... ето малко снимков материал от процедурата :)
В общи линии това е нужно - парченце платка за основа, съпротивление и светодиод

Парчето платка може да се ецне за да се направят пистите а може и както аз направих - с ножовката просто ги разделих :)

След това просто запоявате светодиода (аз му подгънах крачетата за да е по-лесно запояването)

Отдолу светодиода има метална пластина, която е предвидена за термо паста с цел охлаждане, но ние ще пропуснем, защото НЕ загравя (тествано!) Оставете милиметър разстояние м/у металната основа на диода и платката за да не стане късо:

Тъй като по принцип мигача работи на 12 волта, трябва да "вържем" съпротивление за да не даде фира диода. Прекъсва се единия кабел на мигача (мисля, че няма значение кой от двата ще е) и се запоява ето така съпротивлението:

Да си призная нямам идея какво е съпротивлението. Обясних на девойката в магазина за какв цел ще се използва и тя ми даде това :)
Идеята е да получим ето това:

Не забравяйте да изолирате много добре голите места при съпротивлението.