Golf 4 джанти 10j ?
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Re: Golf 4 джанти 10j ?
Главината не е с достатъчно голям диаметър че да поеме диаметър 120мм и да е безопасно.
- Black Demon
- Автомобил: Vw Golf 4
- Двигател: 1.8T AUM 2002
За кво разпробиване става дума
.Ако те разбирам правилно джантите не са 5х100.Значи решението е да си вземеш адаптери от твоя размер за този на джантите.

Джантите са 5х120 става дума за разпробиване на главините или на джантите, но този вариант не е безопасен, тъй като разликата между 5х100 и 5х120 е доста, а джантите с това ЕТ и без адаптери излизат извън калниците, камоли ако има..
-
- Автомобил:
- Двигател:
СМЕНИ ГЛАВИНИТЕ СЛОЖИ ОТ ПАСАТ ТЕСА 5*120
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Много добри съвети даваш. Пасат-а е 5х112, не е 5х120. На 5х120 е БМВ и Опел Инсигниа 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Да прав си - извинявам се за заблудата
- Stoqnov_
- Автомобил:
- Двигател:
А сега аз да напиша нещо, което не е заблуда. Днес разпробивах един комплект джанти, дето си мислех, че ще ги похабя, то ината е нещо страшно..,, но дори и за моя изненада - станаха, смея да кажа много по-добре, отколкото и най-големите оптимисти са предполагали. Щом аз съм изненадан...
Та,, при добра координата и некой, който не е на по-малко от кило ракия и му свети под шапката, тъй добре ще ги разпробие главините, че и немският инженер ще му се опулят комбалите,, кат на стар ЖУК.
Ако не захваща стената /специално за колегата - alpine го пиша - ще стане, та и ще пее. Единственото условие е да не захваща стената.
Та,, при добра координата и некой, който не е на по-малко от кило ракия и му свети под шапката, тъй добре ще ги разпробие главините, че и немският инженер ще му се опулят комбалите,, кат на стар ЖУК.
Ако не захваща стената /специално за колегата - alpine го пиша - ще стане, та и ще пее. Единственото условие е да не захваща стената.
- Stoqnov_
- Автомобил:
- Двигател:
Евалата,,, сродна душа намерих тука най-накрая!
А за джантите - не е толкова много занимавката, ако има настолна бормашина със стационарно позициониране на обекта за разпробиване,,, не, че не сме разпробили и ръчно с дрелката джанти, но там наистина не трябва да ти се свидят, щото шанса трябва да е на наша страна
Ако на някой му се занимава с разпробиване на джанти и има инструментариума под ръка, да ми пише на лично да му обясня как сме го направили на нашите коли.
А иначе - успеем ли да запалим Е30-ката /трудна задача за ентусиасти
/, че от днес е с нов мотор, в неделя ще сме във Варна, alpine.
А за джантите - не е толкова много занимавката, ако има настолна бормашина със стационарно позициониране на обекта за разпробиване,,, не, че не сме разпробили и ръчно с дрелката джанти, но там наистина не трябва да ти се свидят, щото шанса трябва да е на наша страна

Ако на някой му се занимава с разпробиване на джанти и има инструментариума под ръка, да ми пише на лично да му обясня как сме го направили на нашите коли.
А иначе - успеем ли да запалим Е30-ката /трудна задача за ентусиасти

- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Мене ме няма
Това с разпробиването на джантите с настолната бормашина .... има си хора за тея работи и нужната техника .

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”