Клубен сервиз Герман - VAG Сервиз Герман

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
polarr31
Автомобил:
Двигател:

Re: КЛУБЕН СЕРВИЗ - Герман - Niksi и Мишо

Мнениеот polarr31 » Чет 28 мар 2013 15:39

Здравейте и от мен,
Искренни благодарности на Ники и Мишо - за лагерчето на компресора на климатика на моя Леон,за това че Мишо ми помогна да се прибера, когато трябваше да оставя колата.

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Чет 28 мар 2013 23:24

Luciano написа:................

Не обичам да си пиша сам в темата, но това ще го напиша.
Голямо удоволствие е да се работи по поддържани и чисти коли.

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пет 29 мар 2013 1:23

:redface

Потребителски аватар
Shakez
Автомобил: Passat CC
Двигател: CBAB

Мнениеот Shakez » Пет 29 мар 2013 9:50

Като един скептик пиша по-късно в темата. За пореден път останах много доволен от коректната намеса на Ники! :th_up :respekt

marin_andonov
Автомобил: VW
Двигател: TAIGO

Мнениеот marin_andonov » Чет 04 апр 2013 20:34

Аз съм намерил моя сервиз!
Няколко пъти съм посещавал сервиза и винаги съм бил доволен, дори маслото си сменям при тях.
Много коректни и отзивчиви.

Mr.Lemon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mr.Lemon » Нед 21 апр 2013 21:02

Евалата на Ники . Много точен и коректен е . Закарах си колата при него за съединител , колата е чук а и мога да кажа ,че работи на много народни цени !!! Мерси отново за свършеното :beer

vw67
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw67 » Пон 22 апр 2013 18:34

НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО -
ПЕРФЕКЦИОНИСТИ!!!!!

Потребителски аватар
DrugiaBliznak
Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
Двигател: 450bhp

Мнениеот DrugiaBliznak » Пон 13 май 2013 14:52

Аз само искам обаче някой като каже "Ще ти се обадя ,че имаме много коли до края на деня" - реално да се обади ,а не не само да не се обади ами да звъня 4 дена никой да не ми вдига,а като звънна от друг номер да ми се вдигне веднага...
Като имате работа - разбирам и знам, че сервиза е повече от кадърен...ама някой трябва да се научи като е поел ангажимент да звънне да каже "ЕЙ...имаме много работа - звънни пак след седмица примерно".....а не да не ми вдига................

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Вто 14 май 2013 18:59

DrugiaBliznak написа:... ................

Предполагам , че се дължи на това , че имат много работа , но и аз съм така.
Звънях по телефона и никой не отговаря. Реших лично да се разходя да запитам кога евентуално ще имат време за мен ... не получих конкретен отговор . След това се пробвах и чрез лицекнигата....пак нищо.

Ники , горното не е с цел да Ви упреквам , напротив ,просто си мисля , че ако е възможно да се записват и резервират часове /дни/ за клиентите.

След третия опит ми стана неудобно да ви тормозя повече с моя кошник и съм принуден да търся други алтернативи :confused

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Сря 15 май 2013 0:11

По въпроса на колегата по-нагоре - аз не мога да кажа нищо защото и идея си нямам за какво става дума. Не се кефя на такива коментари, но в крайна сметка човека си е прав за себе си. Каква е точно историята само вие с Мишо си знаете, защото на въпроса защо така се е получило Мишо ми каза че ти нямал телефона, пак казвам аз за това нещо разбрах вчера от коментара тук.

От две седмици обикалям за оферти за подемник и водя преговори с още едно момче което евентуално ще започне при нас за да не е толкова на зор положението. Опитвам се да отговарям на всеки по телефона, но понякога се получава да не може да се свърже някой за което съжалявам.

Методи не получи конкретен отговор защото това беше ако не се лъжа точно преди празниците и нямаше как да ти кажа ела еди кога си при положение че имаше няколко коли оставени за след празниците още от тогава. Също така това с часовете и дните не мога да кажа, че е много приложимо - колегите могат да потвърдят че нещо което обикновено става за 30 мин ако се закучи може да ти отнеме и половин ден. Пресен пример от снощи когато се оказа че при предишната смяна на ангренажа на една кола колегите са пренатегнали ролката и със развиването и излезе и шпилката от главата заедно със резбите, това става снощи във 20 часа - до 23 не можахме да намерим решение, колата излезе днес около 15 часа и това време което беше планирано за други беше изядено от нея, съответно за да може да се понавакса днес се прибрах пак в 23 часа, в крайна сметка аз съм жив човек и имам нужда от някаква почивка, който го разбира - разбира.
Също така гледам като се докарват коли да стават максимално бързо, защото най-лесното ми е да кажа давайте и да седят и да чакат ред 5 дни примерно.

Накрая да споделя една случка от собствения ми живот - преди години трябваше да си правя изследване което се правеше на точно определено място - през Декември месец ми записаха час за Август следващата година, слава Богу не се и наложи да го правя, но друг избор освен да чакам нямах, а тук в конкретния случай хората имат избор. Нямам случай или почти не да се обади някой /или да докара кола без да се обади/ със сериозен проблем /докарващ колата в положение в което не може да се движи/ и да не му се обърне внимание максимално бързо за да може да разчита на колата си.
Има и друго - редовен случай е следният: Здрасти Ники да ти докарам колата за едно масло и да се погледне. Аз си правя сметка е това ще отнеме примерно час. Е идва човека и я оставя със списък със 8 позиции. На въпроса нали беше само масло и преглед отговора е "Ми така и така е тука виж и останалите 7 неща - неща за които отива например един ден. Това също обърква работата. Та докато има такива отношения ще има хора които ще се сърдят, че не може да им се обърне внимание и т.н.

Ние държим на клиентите си и ако и те държат на нас винаги се намира решение на това кога, как и т.н.

П.С. Ако не държите на качествено и читаво свършена работа още утре взимам 2-3 човека и се почва на конвейр, но тогава ще има повече недоволни. Аз държа всяка кола да минава през мен или Мишо в зависимост от проблема и при една евентуална рекламация да се знае, че грешката е при мен или него и че ще поемем отговорност, а не както в повечето сервизи е някъде по трасето и виновни няма за нищо. Спирам, че стана дълго, изпуснах тук там някоя запетая и който го прочете нека се замисли малко.

Потребителски аватар
DrugiaBliznak
Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
Двигател: 450bhp

Мнениеот DrugiaBliznak » Сря 15 май 2013 2:26

°niksi° написа:............

Ами не знам какво ти е казал,обаче аз звъннах в четвъртък сутринта или по обед,не си спомням вече и казах какъв ми е проблема и отговора на Мишо беше "имаме много работа ,ще ти звънна до края на деня".Моя отговор беше - "разбира се ,разбирам че сте заети няма проблем,до края на деня когато се обадиш - това ми е номера,запиши си го".Отговор -"Добре,дочуване".Края на деня дойде - няма звънене.Петък звъня 3-4 пъти ,отново през големи интервали за да не се натрапвам - няма отговор.Събота съм звънял 2 пъти а в Неделя 1 ,защото макар и да не сте написали ,че не е удобно да се звъни по което и да е време през weekend-a,аз знам че сте хора и имате нужда от почивка - нямаше отговор нито в събота ,нито в неделя.В понеделник звъня отново ,разбира се в нормални часове и до не знам си колко часа последно ,мисля че се натрупаха пак 2-3 опита да се свържа.

Викам си "или Мишо е много зает ,или не му е до моя проблем"...има няма 1 минута от последното ми звънене,викам на приятелката - "Я си дай телефона,че искам да разбера кое от двете неща ,които ми се въртят в главата е по-възможното" - звъня от нейния номер - 2-3 секунди мах да е било - "Ало,да....."

Не се съмнявам в качествата нито на Мишо,нито на Никси защото съм бил при тях и съм изключително доволен.Даже имам мнение в тази тема няколко страници по -назад,в коeто твърдя ,че Мишо е гений.Но това ,което не ми хареса е ,че когато е поел ангажимент да ми звънне да каже кога евентуално е свободно или не е ,не го направи.
Пак повтарям - ЗНАМ ,че сте много заети, ЗНАМ че сте кадърни и именно затова бях толкова настоятелен в звъненето си,защото искам ВИЕ да ми пипате колата.Не съм и искал Мишо да ми звъни - ако ми беше казал - звънни ТИ до края на деня пак - аз щях да звънна.Обаче ако просто беше вдигнал в един от 4-те дни,в които съм му звънял достатъчно и ми беше казал -"А и ...еди кво си имаме коли" ,от моя страна - "Разбира се,кога е удобно да звънна пак да се разберем за евентуална дата?"....е това е...

Поздрави :beer

Последна промяна от DrugiaBliznak на Пон 17 юни 2013 19:19, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Сря 15 май 2013 9:37

Най-важното е че въпреки пълната лудница в сервиза която е по цял ден, нещата продължават да се случват качествено. Чака се, понякога е трудно да се вместиш, но всеки си решава какви са му приоритетите. Сервизи бол :th_up

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Сря 15 май 2013 10:15

°niksi° написа: ........

Напълно достатъчен и изчерпателен отговор.
Ще продължа да Ви тормозя с моя автомобил и сега си давам сметка , че най-вероятно не съм бил достатъчно нахален . :beer :beer , ако не сте едни от най-кадърните майстори , изобщо нямаше да пиша в темата /за пореден път/.

П.С.
При всичките ми идвания при вас нямам нито една забележка към качеството , времето , цената и отношението. :th_up :th_up

Потребителски аватар
feniksgod
Автомобил: VW Golf 4
Двигател: AGU 1999

Мнениеот feniksgod » Чет 16 май 2013 13:35

@DrugiaBliznak Колега, не вдигането на телефона не значи, че някой според мен не иска да ти вдигне. Особено при Ники и Мишо.
°niksi° написа:И накрая искам да споделя следното - има случай в които, нито аз, нито Мишо може да отговори, не го правим защото "ей така разбираш ли нека си звъни някой". Така че като не отговорим, пробвайте пак след определено време, а не след 1 минута например.

Аз лично съм супер доволен от тях и затова, когато не мога да се свържа чакам звъня след някой друг ден и така. :c020

al3xbg
Автомобил: VW Golf 4
Двигател: AKL 98

Мнениеот al3xbg » Чет 16 май 2013 13:59

До сега не съм изказвал благодарност към Мишо и Ники в темата, въпреки че меко казано реновираха голфа ми, но коментарите на хората горе ме подразниха и реших да споделя.
Понеже колата ми беше адски изсмукана и какво ли не изскачаше като проблем след като я купих ми се налагаше доста често да ходя при тях. Малко или много съм ставал свидетел било по моята или по чужди коли как понякога наглед рутинен ремонт може да превърне в голям проблем. В тези случаи, за тези, които поне веднъж не са си направили труда да поостанат , а не да си оставят колата и списъка, искам да споделя, че Ники и Мишо правят и невъзможното за да излизат от ситуациите, като освен , че се грижат за колите като за свои, гледат решението да е възможно най-евтино за клиента. Изплуват ми доста неща, които мога да разкажа и много суперлативи, които да изкажа, но няма да ми стигне мястото, затова бих искал да ви помоля да имате търпение и да не издребнявате, хората и без това се раздават повече от необходимото.
Благодаря ви , момчета :)

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”