martich написа:Пищи на ЛС ...
martich написа:Коледи бартеросвам ...
martich написа:Пищи на ЛС ...
martich написа:Коледи бартеросвам ...
ibooo_vn написа:Колега колко струват фаровете с липа?
stefan4o написа:На мен ми е интересно Бон Джови дали знае, че има Голф серия с неговото име? И как точно е реагирал на това?
Vlad777 написа:Rad3v написа:my heart iS iCe написа:Понякога, с гранична полиция, има 1 сложител и на КАТ, вози се в тяхното возило! Имат право!
Вече и при ДАЙ се возят Катаджий, така че внимавайте :)
Нека да внеса някои разяснения, за неразбралите:
сложител и на КАТ - Това всъщност е служител на КАТ, който те дебне да ти го сложи
ДАЙ - Това е пък призивът на служителите на ДАИ, когато спрат претоварен камион: "Дай нещо да почерпиш"
Катаджий - Това пък е древногръцки философ, по-късно провъзгласен за бог на всички катаджии, защото който вярва в него заработва повече!
Извинявам се за ОФФ-топика, но имаше нужда от разяснения
c1ick написа:teneketo написа:...тук е мястото да си призная един мой недостатък - работя бавно!!
Е, бавно-бавно - колко да е бавно. Мойто голфче го направи зелено за 6 месеца (юни - декември). Но пък за сметка на това, фалцовете си стоят бели, кошът не е пипан, а на места боята пада от водоструйката на автомивката.
(бях си обещал да не пиша в тая тема, ама ей го на - пак се ядосах).
jekoo9 написа:Здравейте ,бихте ли ми казали конкретно за голф 5 1.9 ТДИ 105 коня колко пари струва обслужването на ролки ремаци и т.н. и дали има някакви децки болести , мерси предварително : )
AmW написа:Е сега да си доям крем карамела и ще ти напиша всичко да се запознаеш....
Ползвай ТЪРСАЧКАТА !
vankata_vw4tdci написа:....... конденз в купето на Голф 4 ........
express1 написа:най-добрия вариант е да намериш гараж за колата
Luciano написа:И като тръгне на път да си взима и гаража, нали?
bobocamaro написа:Характеристики на дънната платка ECS GeForce 8200A :
Вградено видео - по аналог и хдми, вграден осем канален звук.
Чалгията излита директ, без бучене на платки по слотовете.
Дъното е с новия, доч мотора - 64 битс.
Характеристики на процесора AMD Котлон 64 X2 4800+
Никога не е клокван без радиатор.
Към гореописаното подарявам:
- Бесното китайско захранване, с разхлопан вентилатор.
За контакт: GSM 0884 981 643, Свещаря.
Пишете в темата!!
rufkata написа: Тук е мястото да спомена, че колата е в много добро състояние външно и като екстериор.....
x15 написа:(Да се има в напредвид че всеки човек е различно силен в ръцете.............
2.Другото е както си карам и колата почва да пишти и ми мига лампата за маслкото обаче маслко качва защото сложих един тройник и гледам маслкото стои добре апа вътре ми мига и това го прави когатое загряла към 90градуса.
SmotanStunt написа:из тази тема
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=47&t=375108
Инсталиран е преди година с уиндулс ХП
Хард 2бр.
-40 гб. на него е уидулс,и всички важни програми
![]()
![]()
Сега въпросът е има ли значение точно къде ще го боцна по захранването или ще си отчете навсякъде?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта