Varbanov написа:Dobromirski написа:Малко по-нагоре ти казах какво да направиш, сега ще ти обясня подробно, за да можеш да разбереш.
Първото нещо , което трябва да направиш е да се увериш, че геометрията не е запекла и разтоварва турбината ДО КРАЙ. Най сигурният начин за това, е да откачиш актуатора от лостчето на геометрията и да го размандахерцаш на ръка. Движението трябва да е без никакво усилие с ясно изразено спиране в двата края без абсолютно никакви заклинвания .
Ако това не си го направил, няма смисъл от повече полемики

И това го написах, но казах че тия дни ще го погледна и засега събирам мнения...какво лошо?
Добромирски: Стандартен софт за 140 прави пик на 1,5 и сваля на 1,35, НО ПАК НЕ МЕ РАЗБРА...стандартно, не при мен в момента...айде сега пак наново ще ти кажа как стоят нещата.... Колата и с чип и без, с ИЗКЛЮЧЕН вакуум към актуатора държи 1,5-1,6 бара и ги качва доста бързо, като пика е още по-висок някъде 1,7-1,8. Проблем с пренадуване, когато бях с чипа не съм имал...проблема ми е от скоро.
Dobromirski написа:ПП : Аааа и още нещо : Казваш, че със оригиналният софт, колата държи холд на 1,35, а пък без вакуум катери до 1,5 ? Как става тая работа ?
Ето тук не си ме разбрал...говорих как трябва да по принцип, а не че при мен е така...сори ако не съм се изказал правилно .
И сега пак ли горивото ми е проблем за налягането което прави без управление...за мен си е зацапана геометрия...какво мислиш.