Тема за мръсните, гадни, долни крадци!
- disela
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Тема за мръсните, гадни, долни крадци!
През нощта са се опитали да ми изкъртят ключалката на шофьорската врата на реното. Става на въпрос за София, кв. Слатина. Не са професионалисти, ръчкали са с отверка. Пазете се. Бяха се пробвали на доста коли доколкото видях и всичките бяха без аларми.
- ostavime
- Автомобил: Мазда
- Двигател:
disela написа:През нощта са се опитали да ми изкъртят ключалката на шофьорската врата на реното. Става на въпрос за София, кв. Слатина. Не са професионалисти, ръчкали са с отверка. Пазете се. Бяха се пробвали на доста коли доколкото видях и всичките бяха без аларми.
Нещастници.
Сложи си поне един диод да мига там. Стотинки е. Може да ги спре, знае ли човек.
Аз да ви кажа, не виждам смисъл да си заключваме колите. Те ако решат да влизат и да ровят...
СПЕЦИАЛНО ЗА КОЛЕГИТЕ ОТ ВАРНА !!!!
Пазете си колите!! Последните 2 седмици доста зачестиха кражбите от автомобили във Варна особенно на Чаталджа зад цветята за първо обраха на съвкартиранта МК4 а снощи и мойта МК2 беше разбита.Големи поразии ... Ходих в полицията там казаха че за предходната седмица съм 12тия от района на 2 РПУ .. Доста кофти за това реших да споделя ...
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
След като по-миналата година ми свиха оригинален широк нож за Mk3, наскоро пак е имало опит за свалянето на вече новия поставен. За мое щастие 4-те предвидливо навити рапидки са си свършили работата, но все пак са успели да счупят едната половина.
- mackatasvento
- Автомобил: VW Vento 1.8
- Двигател:
хайде и аз останах без халогени и бленди, какво да се прави, поне мигача да не бяха ми счупили...
Само не знам за какво са им?!

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Миииии продават ги , евентуално пак на теб 

- mackatasvento
- Двигател:
Сега се сетих за една до някъде забавна случка.
Баща ми, който кара Лада 2107 отива да купи картофи. Паркира близо до пазара на Красно село (който е от София сигурно го знае), купува два чувала с картофи, кутия бисквити "Мираж" и два хляба. Отива до колата, слага ги в багажника, заключва(аларма нямаше тогава, защото му се беше счупило дистанционното) и се връща до един магазин, за да напазарува още неща.
Когато се връща отключва багажника, отваря го, слага новите покупки вътре, влиза в колата и "А, багажника ми се стори празен"
Отваря багажника и вижда, че са откраднали всичко без един хляб и една торба с дрехи, които трябваше да дарим. Явно хората са гладни, какво да се прави. Поне не са разбили ключалката, а някак много културно са я отворили, защото ключа си влиза без проблем
И така, откраднаха ни картофите
Баща ми, който кара Лада 2107 отива да купи картофи. Паркира близо до пазара на Красно село (който е от София сигурно го знае), купува два чувала с картофи, кутия бисквити "Мираж" и два хляба. Отива до колата, слага ги в багажника, заключва(аларма нямаше тогава, защото му се беше счупило дистанционното) и се връща до един магазин, за да напазарува още неща.
Когато се връща отключва багажника, отваря го, слага новите покупки вътре, влиза в колата и "А, багажника ми се стори празен"

И така, откраднаха ни картофите

- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
mackatasvento написа:... Лада 2107 ..... Поне не са разбили ключалката, а някак много културно са я отворили, защото ключа си влиза без проблем![]()
Натисни с две ръце капака на ладата и го бутни вдясно, ще се учудиш как лесно ще се отвори.
- mackatasvento
- Двигател:
хихи, не става, веднъж баща ми си беше заключил ключовете вътре в колата и правихме какви ли не опити да го отворим, но този "трик" не действа.. Може пък ние нещо да сме объркали, знам ли. 

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
На мойта жигула се отваряше като натиснеш по силно задния номер и хоп
Иначе с един ключ можеш да отвориш от 10/6 лади

Иначе с един ключ можеш да отвориш от 10/6 лади

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Вчера излизам на по кафе и след 20 минути, колите на паркинга с нашата марка, Голф, Венто, Пасат, Поло всички отворени професионално с ключ! Явно някой ключар е изкарал такъв, и без проблем си отварят колите, явно са износени зъбците на патроните и става лесно! Пребъркали са и моята кола, за щастие не са имали какво да вземат, алармата се е включила и е спасила и другите коли покрай мен! Над 5 коли са пострадали! Става въпрос за Благоевград!
-
- Серпентина с турболатор
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp

Е няма да спя тая нощ...

А може ли някак с дистанционно да са отворени, що само VW-тата...?
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Защото на голф 2,3 пасат,поло и т.н. ключалките наподобяват като при ладовите
Това са лесни за отваряне автомобили

Това са лесни за отваряне автомобили

- onazi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9 TDI
....
Последна промяна от onazi на Вто 02 апр 2013 22:45, променено общо 1 път.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
golfer написа:Натисни с две ръце капака на ладата и го бутни вдясно, ще се учудиш как лесно ще се отвори.
Шпилка му се заварява, Бобка. Тя влиза в "тесен" отвор в гредата, до ключалката и капака не мърда вече настрани. От нея ми беше главата като от гарги накълвана

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”