WDW написа: Човек не се определя БЪЛГАРИН само от акта за раждане !!!!!!!!!!

Нужно е нещо мног повече !!!
Да неверни неща не са се казали,но като слушам мисленето на повечето ..............
Винаги казвам по повод на изказвания от сорта на : ...Абе тая шибана държава никога няма да се оправи и т.н......, А ти самият какво правиш за да се оправят нещата ???? Задавш ли си този въпрос понякога ??? Аз много често го правя !!!!
И само едно ще кажа :
ГОРД СЪМ ЧЕ СЪМ СЕ РОДИЛ В БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРЧЕ ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕН!!!
Работата ми е такава, че отвреме на време виждам най-лошите български черти.........и да ти кажа отвратен съм от цялата българия............а ти като те гледам как летиш в облаците.............усмихвам се, ама едно такаво нещастно в момента.
Лично аз не понасям бГ, ненавиждам и я мразя, и сега ще ти кажа защо......за всичко, тъпанари навсякъде........погледни дори повода за темата............всичко се стреми да те убие.....и да не можеш да съществуваш.....ако не работиш с тях и не им "бутнеш", на шибаняците който едно основно са изкарали а сигорно се прибират след един ден работа в къщи с цялата ми месечна заплата........и всевъзможни още работи.......не ми се говори направо, повръща ми се........
Лично аз ще използвам първата ми възможност и ще се разкарам от тук........просто не ми харесва нищо българско, и не искам децата ми да са българи........