Golf mk2 16 V
- vankoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf mk2 16 V sokovete
Ми незнам колко преливат на празен ход като 2 години карам с рестриктор и съм нагласил налягането към карбовете на 0.3 бара няма ядове,единствено ми свършваше горивото в карбовете на 200 км.Пробвах и с заскова помпа и се отказах че спира и тръгва когато си иска луда работа.Мисля че най добрият вариант за карбовте e механичната помпа на VW дето стои на блока доколкото съм си говорил с колеги тя е наи добият вариант за карбуратори 

- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Потопяема подкачваща помпа от КР/ПЛ/ПБ върши идеална работа...
- GOLF 2 GTI16v
- Автомобил:
- Двигател:
vankoGTI написа:Ми незнам колко преливат на празен ход като 2 години карам с рестриктор и съм нагласил налягането към карбовете на 0.3 бара няма ядове,единствено ми свършваше горивото в карбовете на 200 км.Пробвах и с заскова помпа и се отказах че спира и тръгва когато си иска луда работа.Мисля че най добрият вариант за карбовте e механичната помпа на VW дето стои на блока доколкото съм си говорил с колеги тя е наи добият вариант за карбуратори
механичната помпа си е направена да пълни карбуратор нормално е да е наи добрият вариянт спомех че зазковата помпа нее надежна има нови помпи на същият принцип като зазковата от някой японски коли около 150лв струва
- RISTEE
- Автомобил: Vw mk2 GT special
- Двигател: 1.8 RP
Може ли някой да препоръча майстор който да настрой карб, става въпрос за София
Карбуратора е на лада и пробвахме различни жигльори и по таблици и по наши и преценки, карба по думите на стария собственик бил само за високи обороти
Съвет ....
Извинявам се за спама !!!
Карбуратора е на лада и пробвахме различни жигльори и по таблици и по наши и преценки, карба по думите на стария собственик бил само за високи обороти

Съвет ....
Извинявам се за спама !!!
днес пробвах със зазовата помпа директно си си дърпа от резервоара и да подава към карбураторите ,и проблема е при палене се дави след като запали едва-едва гасне от недостиг на бензин (така си го обяснявам аз)приемам всякакви предложения само и само да заработи голфа с карбураторите
- time1987
- Автомобил:
- Двигател:
сложи си помпа от пълна инжекция няква при резервоара с маркуч до тая зазовата но преди нея сложи 3ник / тройник/ да връща обратното гориво в резервоара и от зазовата маркуче до карбовете :)
- time1987
- Автомобил:
- Двигател:
lino__ написа:Става.

ще пробвам тази система но къде е логиката като със зазовата помпа не става ,а като направа кръговрат на бензина и след това вържа зазовата помпа направо към карбураторите да се получи ,смисъл и в двата случая зазовата помпа подава директно горивото на карбураторите
- vankoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Връзвай директно подкачващата помпа от резервоара към карбураторите само че само нея директно към карбураторите като заобиколиш другата помпа за високо налягане която се намира след нея и си ти 

колеги много съм щастлив ,днес с помощта на много хора успяхме да запалим голфа .Оказа се че съм го бил задавил извадихме свещите подсушихме ги и запали веднага.Помпата го храни доволно но на празен ход го дави. С регулатор на горивото ще реша ли проблема ???
- Стоян Стоянов
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ABF
Aко тия карборатори си ги вземал от Разград, няма да стане аз пробвах, и пак ги давеше. Като дадеш на контак да завари помпата и направо протичаха от пред.
напомня от кои град е човека от които ги купих ,а иначе карбураторите не течът на пред ами направо си дават мотора в ниските обороти
- rufkata
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
- Двигател: 1.9 TDI ASV
pifondar написа:напомня от кои град е човека от които ги купих ,а иначе карбураторите не течът на пред ами направо си дават мотора в ниските обороти
Да не са от Пловдив, имаше един PL с такива карбове, но той си държеше ниските. Колегата даже имаше тема тук, нека някой мод да я издири.