Мнениеот mokata7 » Чет 04 апр 2013 17:30
Здравей колега, по серииния номер трудно ще намериш човек ,дори и в оторизиран сервиз да ти гарантира ,че проблема с акумулатора ще бъде отстранен при смяната на въпросния модул, камо ли в форума .Аз ти споделих моя опит/това което показа практиката/.На твое място бих направил следното:
1.Рискуваш и правиш смяната на СД без да сменяш CAN Gateway-може да извадиш късмет ,а дори и да падне акумулатора не е болка за умиране,ще си го дозаредиш без да има последсвия за самия него.Като в този случей може да спестиш излишни средства , а и ще знаеш къде е със сигурност проблема без да се вкарваш в допълнителни игри- тоез средства за закупуването на CAN Gateway.
2.Предполагам ,че след като ти е толкова ценен RNS MFD 2 ще си закупиш отново Автомобил от марката /Но знаеш ли дали тои няма да бъде обурудван с по добро устройство от сегашното ти ,визирам RNS 510 MFD 3 или RCD 510, които са много по добър вариант ,а и не са толкова скъпи вече - екстрите които имат и сауда от тях превъзхожда многокократно твойто устройтво-не ме разбираи погрешно.Аз имах RNS MFD 2/тъй като ме подведоха и с мъка се отървах от него/ продадох го и не съжалявам въобще /балкан разлика от споменати те от мен устройства/.Като споменем и че твоито устроиство не чете дори и MP3 ,камоли карта за него да има -всичките тези терзания са излишни.
Решението си е твое, но обмисли добре нещата за да не съжаляваш за хвърлените усилия по демонтажа и т.н.
Пожелавам ти да си разрешиш проблема по най -безобидния начин!