Проблем с голф 3 1.8
- kapakacherenmat
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с голф 3 1.8
Колеги имам проблем с голфа той е 1.8ми само на бензин... проблема е следния,пали си когато си поиска на бензин или ако запали гасне където му е кеф,замерих помпата до нея за 30 сек. достига напрежение 12V даже и малко от горе,напоследък помпата не се чуваше че качва....смених я с такава от венто 1.8ми обаче пък с нея работи на място без проблем и като тръгна с нея сменям предавките и гасне....от какво може да е ???
- cheatereye
- Автомобил: VW Golf III 1.6
- Двигател: AEA 1995
Re: Проблем с голф 3 1.8
Провери си, като за начало налягането на помпата, не само дали работи, това не е предпоставка, че прави нужният дебит! След това провери регулатора за налягането и бензиновият филтър. Може и той да е задръстен и да спъва дебита. Другото, което ми идва на ума е, че дюзата може да ти прави номера и да е запекла, от което и да не впръсква нужната доза в колектора (ефекта е, пикаеща дюзя, вместо впръскваща бензина, като мъгла).
- kapakacherenmat
- Автомобил:
- Двигател:
cheatereye написа:Провери си, като за начало налягането на помпата, не само дали работи, това не е предпоставка, че прави нужният дебит! След това провери регулатора за налягането и бензиновият филтър. Може и той да е задръстен и да спъва дебита. Другото, което ми идва на ума е, че дюзата може да ти прави номера и да е запекла, от което и да не впръсква нужната доза в колектора (ефекта е, пикаеща дюзя, вместо впръскваща бензина, като мъгла).
Къде е този регулатор на бензина ?
- cheatereye
- Автомобил: VW Golf III 1.6
- Двигател: AEA 1995
В моно инжекцията до дюзата. Провери също и вакумните маркучи.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”