Аз в момента съм с Унироял Рейн експерт, преди това бях с Рейнспорт, гумите в съотношение цена-качество са перфектни!
Препоръчвам ги :)
Летни гуми - кои според вас са най-добрите
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Летни гуми - кои според вас са най-добрите
Хайде, дойде и моят ред да се похваля с новите си гуми - Continental EcoContact 3.
Съотношението цена-качество ми е идеално, тъй като можех да избирам само между тях, Викинг и Нанканг. Реално за цената, на която ги взех (85лв. парчето), можех да си закупя по интернет за същите пари някоя по... нехубава марка, така да се каже

Съотношението цена-качество ми е идеално, тъй като можех да избирам само между тях, Викинг и Нанканг. Реално за цената, на която ги взех (85лв. парчето), можех да си закупя по интернет за същите пари някоя по... нехубава марка, така да се каже

- kole7o
- Автомобил: VW PASSAT B6
- Двигател: BKP
Аз снощи, докато се чудих какви гуми да взимам, без малко да остана без кола, на която да ги монтирам.Добре че нещо не са успели да я запалят джамбазите.Като излезе от сервиза ще сменя носачите и тогава пак ще мисля за гуми
-
- Автомобил: Passat B5 and Golf Mk6
- Двигател: 18Т APU 20 TDI DSG
Има ли форумни магазини, с преференциални цени 

- kole7o
- Автомобил: VW PASSAT B6
- Двигател: BKP
Не знам за форумни магазини, ама аз на всякъде се пазаря
и почти винаги получавам отстъпка, пробвай и ти ако не ти намалят отиваш в следващия магазин 

stefan4o написа:Хайде, дойде и моят ред да се похваля с новите си гуми - Continental EcoContact 3.
Съотношението цена-качество ми е идеално, тъй като можех да избирам само между тях, Викинг и Нанканг. Реално за цената, на която ги взех (85лв. парчето), можех да си закупя по интернет за същите пари някоя по... нехубава марка, така да се каже![]()
Като си почнал да се хвалиш с новите гуми карай до край.
От къде ги купи и с какъв ДОТ-са?
Нека и други колеги си вземат от тях!

- stefan4o
- Контакти:
Не е тайна, нека и други си вземат - закупени са от Косер, но цената за клиента е 113лв. бройката (в нета са около 95-100). Там ползувам отстъпка 30% и затова са ми на тази цена. ДОТ 2012 са.
Извинявам се, размерът е 175/70/13 съвсем стандартен за Мк2 поколението Голф/Джета.
Извинявам се, размерът е 175/70/13 съвсем стандартен за Мк2 поколението Голф/Джета.
Последна промяна от stefan4o на Пет 05 апр 2013 12:43, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
и понеже от този модел има само един размер......
Или всички ние тук знаеме размера на гумите на твоята кола....
Пиши поне за 85лв какво си взел-13",14",15",16",17",18"...21" примерно....
Или всички ние тук знаеме размера на гумите на твоята кола....
Пиши поне за 85лв какво си взел-13",14",15",16",17",18"...21" примерно....
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
http://www.avtogumi.bg/oscommerce/letni ... 10210.html
95лв.
Хубава гума, една от колите ни е с такива - нкакви забележки нито към поведението нито към комфорта.
95лв.
Хубава гума, една от колите ни е с такива - нкакви забележки нито към поведението нито към комфорта.

- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
насочил съм се към Uniroyal RainSport 2 195/65/15. Не че считам че са най-добрите, но че съотношението цена качество е приемливо.
Само че в сайтовете за гуми нещо не мога да разбера каква е точно е цената за този размер.
Само че в сайтовете за гуми нещо не мога да разбера каква е точно е цената за този размер.
- stefan4o
- Контакти:
100 български лева са:
UNIROYAL RAINEXPERT
UNIROYAL RAINEXPERT
- N1P0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kole7o написа:......
До колегата ето инфо за вредещайна както и се оказа, че е зле http://audibg.com/forum/index.php?showt ... try2028736
-
- Автомобил: Караше Honda Civic
- Двигател: D14Z4 1998
stefan4o написа:Не е тайна, нека и други си вземат - закупени са от Косер, но цената за клиента е 113лв. бройката (в нета са около 95-100). Там ползувам отстъпка 30% и затова са ми на тази цена. ДОТ 2012 са.
Много са дърварски цените на Косер за крайни клиенти, ако нямаш отстъпка при тях се съмнявам, че точно от там ще си вземеш гуми. Екоконтакта е около 88-90 лева без отстъпките на повечето места.
По темата: заложих на ContiPremiumContact 5 тази година 185/60/14 за 100 лева на бройка. ДОТ 0513, пресни пресни

- stefan4o
- Контакти:
jijane написа:Много са дърварски цените на Косер за крайни клиенти, ако нямаш отстъпка при тях се съмнявам, че точно от там ще си вземеш гуми. Екоконтакта е около 88-90 лева без отстъпките на повечето места.
Да, така е с цените там. Но пък аз за по-малко от 90 пари в нета не ги намерих. Като сложиш и доставката - разликата става 10+ лева за гума. Иначе в Стара Загора като питаш за марката Континентал в гумаджийницата и...

Тая зима не си купих свеж чифт за предни, но идната ще взема пак от Косер на марката Континентал, а сегашния ми Hankook ще отиде за задни (впечатлен съм силно от тоя модел W440, вече 4 сезона ги карам, каучукът им е все така свеж - няма напуквания и е мек, все едно са нови

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Продължавам да се кефя на БФ Гудрича и не съжалявам ,че ги купих .195-65-15 ,за цена от 84 лв е повече от добре.На тая цена може да се купи ,Корморан ,Дайтън ,Тигър ,мисля ,че Гудрича е много по добра гума.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”