Някой, който разбира от компютри

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
blade84
Автомобил: Vento
Двигател: AAZ

Някой, който разбира от компютри

Мнениеот blade84 » Пет 05 апр 2013 21:04

Имам нужда от съвет за компютъра ми. Не съм много наясно с тая техника, знам само да използвам програми и т.н. От няколко дена като отварям клипове и друго в интернет ми дава "Проверка за обновяване", но не му обръщах внимание ами си натисках и си ги отваряше. Да ама от днес спря да отваря всичко под формата на клипове и т.н. Пише "Натисни тук за обновяване" ама като натисна нищо не става. Някакви идеи какво трябва да обновя за да тръгнат пак?

popoleka
Автомобил:
Двигател:

Re: Някой, който разбира от компютри

Мнениеот popoleka » Пет 05 апр 2013 21:08

Това за обновяване е флешплеара като натиснеш клип и ти излиза да се обнови обновяваш го и сичко е точно, явно нещо си натиснал попогрешка би трябвало сега и снимки да не може да ти отвара. Влез в контролен панел и вастанови памета с една седмица назат ако нещо си натиснал попогрешка ще се оправи ако там е проблема.

Потребителски аватар
blade84

Мнениеот blade84 » Пет 05 апр 2013 21:12

Ами знаеш ли че аз нещо изтрих вчера дали не е било и тва :mrgreen ,че почна нещо да прави. Мога ли да го инсталирам наново и да се оправи.

Потребителски аватар
blade84

Мнениеот blade84 » Пет 05 апр 2013 21:31

Ок, мерси, инсталирах нов флащ плеър и гледам за сега тръгнаха, да видим до кога :th_up

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”