Вграждане на таблет
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- brianspilmer
- Автомобил:
- Двигател:
Вграждане на таблет
Здравейте колеги , незнам дали има точно такава тема , гледах подобна за LCD TV но там нещата са малко по различни та на темата , купих си таблет ASUS Nexus 7 16gb и от по горе споменатата тема видях че добре стоят вградените телевизорчета в колите на мястото на врътките на парното самоче проекта който аз гледах беше захванато самото телевизорче с силикон и седеше постоянно вътре при мен искам да е малко по различно , иска ми се някой ако може да ми даде идея за изработване или закупуване на рамка , става навъпрос за голф 3 местото при врътките на парното и копчетата под тях , защото се чудих и гледах и нищо неми хрумва , мислих да изградя някаква рамка от смола как изграждат за колоните обаче не съм много наясно как става номера и как ще се направи да се изважда самото устройство без да се надраска самия таблет и също така съм намислил да извадя от CD-то изход за AUX отзад и да се свързва към таблета и един USB HUB от който самия таблет да се захранва и да се свързват флашки към него , та това ми е като идея обаче ми трябва малко помощ , благодаря ви предварително колеги за отделеното време 

- rufkata
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
- Двигател: 1.9 TDI ASV
Re: Вграждане на таблет
Аз съм вградил 7 инчов монитор, но няма мърдане, твоят случай е сложен, хем да е вграден хем да се вади
. Едното е за сметка на другото, не гониш естетика а функционалност, ползвай стойка и това е 

- brianspilmer
- Автомобил:
- Двигател:
обмислях варианта за стойка обаче искам да го направя да седи хубаво а не поредния таблет отгоре на таблото и да висят кабели от него
- rufkata
brianspilmer написа:обмислях варианта за стойка обаче искам да го направя да седи хубаво а не поредния таблет отгоре на таблото и да висят кабели от него
Както ти писах, има много коли с телевизори, но разликата м-у моя вградения и тези изцепени на таблото е огромна. Единия възбужда интерес и възхищение, а другия е поредното смешно изпълнение.
- brianspilmer
- Автомобил:
- Двигател:
затова ще се гледам да го направя приятно за окото , видях някой подобни идей от youtube.com обаче небяха точно на голф 3
- brianspilmer
- Автомобил:
- Двигател:
- rufkata
brianspilmer написа:затова ще се гледам да го направя приятно за окото , видях някой подобни идей от youtube.com обаче небяха точно на голф 3
Моя е вграден в табло на МК2 но там си има перфектно място за него, за голф 3 незнам. Поогледай се и го прави грамотно, за да не стане смях в залата

Успех ти желая, мисли и сондирай мнения преди да действаш

- brianspilmer
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря колега ще се мисли доста преди да почне "чупенето" 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз мога да ти предложа идеята, да си направиш рамка от някакъв материал, която отговаря на свободното място и размерите на таблета,която да обхваща целия таблет отстрани, отпред отзад (като калъф един вид) като 1-та страница на рамката да не я затваряш,а да оставищ дупка през която може да мине таблета, и самата рамка да не я застопоряваш за таблото, а да я хванеш към таблото чрез механизъм от CD на компютър/лаптоп и да си сложиш на удобно място копченце чрез което да задействаш механизма на CD-то който да избута рамката на пред и ти през процепа да извадиш или поставиш таблета.
- brianspilmer
- Автомобил:
- Двигател:
това като идея е доста добро , трябва да видя дали има подобни а за друг материал за рамката мислих от тази пластмаса която е на врътките на парното да взема 2 такива и да се зглоби самата рамка за таблета или нещо от тоя сорт
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Виж тук как е направен,таблета влиза и излиза отстрани:
Ще следя темата с интерес,и аз имах такава идея но не можах да измисля как да го направя.
- SMEL
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: AHF 1999
Направо си купи готово.
- rufkata
SMEL написа:Направо си купи готово.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, защо не помислиш за нещо от сорта на http://prodavalnik.com/plastmasov-kalf-za-tablet-google-nexus-7-i20567841 - вградено и само си щракваш таблета в таблото и си го вадиш после :) За мен това е вариянта