По-голяма бабичка на пътя едва ли има. Повече от 3500 оборота не съм качвал
radi_nrj написа:Както и да е, твърде вероятно е самото масло да е ментак и в такъв случай е почти задължително да споделиш от къде си го взел па да се не пре**е и някой друг колега.
Колата я купих от колега от Казанлък. В сервизната книжка на колата маслото е отбелязано като TITAN FUCHS 10W40. Книжката е правена в казанлъшки сервиз - Неделчев Ауто. Когато я купувах, колегата ми каза - "Зумерът от време на време пищи и майсторите ми казват, че е време за 15W40, но аз си слагам 10W40 полусинтетика за 60лв.". Дали е менте, дали не е... не знам, но нещо не се харесват с колицата.
Смених TITAN-ченце при Машината. Бях се шашнал от темите във форума, че двигателят ми е за основен ремонт. Но докато мереха налягането на маслото просто ми казаха - "Сменяш я тая пикня с истинско масло и тогава ще го мислим".
radi_nrj написа:Имам познат, който продава масла фукс и това дето го написа за зумера и лампата никога не се е случвало с масло всето от него, а дет се вика половината квартал ката с такова. На кума ми Селиката е с Titan 5W40 и е часовник.
Като оставим простотийките настрана, това масло просто не е за моя автомобил. Това естествено не означава, че е боклук и т.н., а едиствено, че аз повече няма да си сипя от него.