Здравейте,
Вчера без да искам счупих част от страничния фронтален панел, точно над бутона за подгряване на задното стъкло (Поло 1.6, 1999). Колата е купена на старо и вече взеха да излизат нещата, които не се виждат на пръв поглед. Понеже нямаше вградено аудио, а просто пластмаса, при опит за раздвижването й, крайната странична пластмаса, покриваща цялото табло - климатик, радио, бутоните за аварийки и др. се отчупи и я залепих, но е на видимо място и въпреки че се старах, така залепено е доста грозно.
Сега ще се слага аудио и се чудя, дали може отнякъде да се намери тази тясна странична обгръщаща пластмаса и да се монтира заедно с него и, дали няма да е прекалено сложно това цялото упражнение. Някакви идеи, дали се продават някъде или трябва да търся из моргите?
Другото, което бих искал да попитам, е има ли осветление на климатика/парното по принцип, защото при мен няма никакво. Възможно ли е да е изгоряла крушка или бушон?
И последно, ако не противоречи на правилата на форума, възможно ли е да ми препоръчате читав сервиз в София, който да предлага слагане на аларми и монтаж на аудио за кола едновременно, който потенциално при самия монтаж на аудиото да провери за осветлението на парното (ако има такова изобщо) и да смени тази странична пластмаса.
Благодаря предварително.
Поло1.6 1999 Смяна на фронтален панел, въпрос за осветление
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Поло1.6 1999 Смяна на фронтален панел, въпрос за осветле
По принцип конзолата върви цяла само част от нея не може да намериш иначе там където си я залепил запилва се да не личи и боидисваш цялата конзола с черен шпрей за пласмаса,а за светлината на врътките крушката се намира под врътката за парното топло-студено издърпваш я и вътре е една пеперуда с крешка 1,2 без цокъл сигурно е изгоряла често горят по принцип.
-
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: 1.6 1999
Ясно. И аз така си мислих за осветлението, но не знаех със сигурност. Имаш ли идея колко трудно се сменя тази конзола и колко върви по принцип? Мислиш ли, че може да се смени от мен или трябва специализирана помощ?
Можеш сам да си я смениш ако си я намериш доста е рядка защото това е детската болест на поло същата е и на тази без ел стъкла прехвърляш си твоита пласмаса дето седят бутоните , става и от кола без клима .Вадиш духалките горе с отверка от страни се подпъхва дето е оста излизат лесно зад тах има по едно болче еврейско .Сваляш пласмасата на ск.лост като дръпнеш кожата има две гаики пластмасови с 10 кюче махаш ги , в дъното на барчето има болче еврейка сваляш го и я вадиш в края на на централната конзола долу има 2 винчета пак еврейки .Машаш пласмасата около копчетата с отверката като подпъхваш от ляво или дясно на щипки е от долу имаш 4 винчета евреики за да освободиш копчетата за парното.Вадиш централната конзола Сега имаш достъп до задната част на копчетата има бял капак на щипки огледай и го свали под него е крушката и има една прозрачна пластмаса като паяк това са светодиодите смени крушката измии паяка с спирт за да свети по хубаво.
П.П Ако ти е проста алрмата която искаш да се слага и не искаш да сигнализира при отваряне на 3/5 врат а само врати + преден капак и шоков датчик , и поставяне на радио мога да го направя от софия съм за повече инфо на Л.с.
П.П Ако ти е проста алрмата която искаш да се слага и не искаш да сигнализира при отваряне на 3/5 врат а само врати + преден капак и шоков датчик , и поставяне на радио мога да го направя от софия съм за повече инфо на Л.с.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”