Интерсна ми е тази кола, просто ме привлича като магнит . Та искам да попитам, някой има ли преки впечатления от нея? Знам че е ръбеста като тухла , но все пак ме кефи.... много искам да я пробвам, я някой да сподели за нея ....май е с променливо окачване, което, още повече кефи....
Колега, колата е страхотна. Един съсед имаше такава за няколко месеца и беше се влюбил. Имам преки впечатления от Audi Allroad, което му е конкурент заедно със Subaru Legacy Outback и тези 3 марки возила определено си заслужават Наскоро журналисти го ползваха в Сибир и изминаха десетки хиляди км без никакъв проблем или дефект - Волвото се представило отлично.
Окачването е променливо да
Последна промяна от Bliznak на Вто 28 ное 2006 15:37, променено общо 1 път.
Ами на старо е около 35 хилки, ако започна да спестявам след 10 години ще мога д аси я купя хаха. Благодаря, за отговора, м/у другото и аудито е супер предложение, обаче май волвото е по- добро....
Има една реклама на това волво - как минава през снега и зад него кара снегорин. Возил съм се и ми харесва страшно мног, но не съм карал и нямам преки впечатления. Само знам че на една такваз кола преди време я измих с една пароструйка и бях забравил да и затвора плътно шофьорската врата, а вътре нямаше една капка. Направи ми впечатление че има двойно уплътнение, адски добре е шумоизолиране, общо взето е страшна. Обаче знам че им е бая поддръжката на тез тримата красавци:) Страшна кола:)
[quote="Bliznak"]Колега, колата е страхотна. Един съсед имаше такава за няколко месеца и беше се влюбил. Имам преки впечатления от Audi Allroad, което му е конкурент заедно със Subaru Legacy Outback и тези 3 марки возила определено си заслужават Наскоро журналисти го ползваха в Сибир и изминаха десетки хиляди км без никакъв проблем или дефект - Волвото се представило отлично.
Ехеее, все едно не съм във форум на ФВ, май явно е наистина дора кола... а дали има версия явтоматик, щото искам вече коли само автомат .... до след 10 години де хехе
Над 70 нямам преки наблюдения, но лятото покарах XC90 и не останах особено впечатлен от комфорта вътре. Преди това бях голям фен на XC, но малко ми падна в очите след като го сравних с ауди и лексус.
Добро е Волвото,ама с Ауди няма как да се сравнява!Гледал съм тест на Аллролд,ХЦ90,Х5,МЛ класа и още некви коли........
значи пускат ги да се изкачват по писта със сняг и Ауди-то я изкачи цялата,а другите на половина!
Карах служебно такова Волво и не е нищо особено. Не се държи много добре на пътя и не е толкова комфортно. Извън пътя не съм го пробвал. Мотора беше 2.5Т и върви повече от прилично. Ауди Олроуд е мноого по-добра кола според мен.
relaxxx написа:Ами на старо е около 35 хилки, ако започна да спестявам след 10 години ще мога д аси я купя хаха. Благодаря, за отговора, м/у другото и аудито е супер предложение, обаче май волвото е по- добро....