Здравейте колеги ! Голфа взе да боксува доста на старт ! Въпроса е ,че не ми се дават 160 лева за бюджетен съединител , а от форума намерих от колега ( http://cecomladost.snimka.bg/automobiles/s-edinitel-golf-3-gti.725917.29499510 ) доста прилично изглеждащ комплект от Голф 3 2,0 гти 2е мотора но 94 година ,а моя е 92год. и двата са с лостов механизъм с по 28 шлица по номера му излиза че е 210 мм би трябвало този от снимката да е обратен тоест без аксиален лагер.Този от снимката гледам некво 0312x170=L4 това последното ме съмнява да е mm иначе серийния му номер е (027105273D) в някой сайтове казват че става в други въобще непасва и съм тотал от всякъде даже познат в магазин неможа да ми помогне хаха толкова са му явно възможностите . Та въпроса ми е ,че немога да разбера ще стане ли на моята машина дамусе невиди !
Благодаря за инфото. :)
Съединител Голф 3 2,0 2е
Re: Съединител Голф 3 2,0 2е
Ех толкова ли няма някой с по нова версия на "АутоДата" ,че да има отговор на този въпрос.
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
Трябва да стане,но по добре свали първо твоя да не се окаже 4е ти е сменяна скоростната кутия и съединителя ти е с 24 шлица.И аксиален лагер има,намира се вътре в кутията наи отзад в капака.
Сменяна ми е кутията и понеже се изциганих да го сменя преди година сега ми се налага отново големи гимнастики и парички.Но кутията е с 28 шлица 100% съм сигурен същатата е тоест от толедо мисля ми дадоха преди година за 300 кинта ! Но незнам да ли тоя ще пасне наистина най добре да се свали кутията и тогава да се действа ! Което пак не ме устройва на 100%
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Съединител за Г3 115 читав е от порядъка на 200 лв, говорил съм с моя майстор преди месец. Сметни дали си заслужава.
Мога да си купя "Национал" комплект за 140-150 лв комплект ! Нямам много поглед над тях неса като Валеото което е турско !!! Лука и той идва от там доколкото знам. Този Национал е английски казват ,че върши робота въпроса е колко пари му се дават на човек ! На мен не много , а този от снимките изглежда запазен поне феродото ! цената му не е като на нов така ,че всеки си прави преценка. Въпроса е че немога да разбера така от снимките дали ще напасне на моята машина.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
golf_III_2e написа:... по добре свали първо твоя да не се окаже...
Сорри, ама това е единствения сигурен начин

И моя съединител според ЕТКА беше един, а като го свалих се оказа друг

Добре, че не го бях поръчал и че правех колата на място, дето можеше да изчака доставка на истинския от... ми май от София беше, не помня!
И както не- веднъж вече съм писал: Има 2 абсолютно еднакви Фолксвагена в света, но никой не знае кои са!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”