и според мен е възможно!
един път да го прави друг път не, даже ас съм стигал до момента че толко се забъкна и угасна че като запала гасне веднага, дърпаха ме като пали и работи толко се тресе че чак видими се разместват предната решетка и бронята все едно е жив/Опела де не голфа/
Проблем Голф3
- kalinveliki
- Автомобил: VW T4
- Двигател: 2.4D
- Контакти:
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Нали щеше да ходиш в сервиза на БОШ под моста. Даи да видим какво ще каже Сашко там и после пак може да поумуваме. Чак за след седмица ли почнаха да записват.
Последна промяна от Теодор на Вто 28 ное 2006 16:47, променено общо 1 път.
провлем голф 3
мисля че няма смисъл да ходиш на маистор.ако не го направи това в сервизашанса да го открие е 1на 1000.закараи го когато го прави по често.ако го открият кажи.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: провлем голф 3
mita4ka написа:мисля че няма смисъл да ходиш на маистор.ако не го направи това в сервизашанса да го открие е 1на 1000.закараи го когато го прави по често.ако го открият кажи.
От диагностика глава не боли
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При брат ми имаше такъв проблем най-вече при ускоряване. Пасат 98 годин РП мотор. След сума главоболия при диагностика се оказа че дистрибуторната капачка + един от кабелита са за изхвърляне.
Успех.
Щом нямаш газ вероятността да има грешки в еку-то е много малко вероятно но нищо не ти пречи да му направиш един рестарт.
Аз съм с газ и последния път като превключих няколко пъти газ бензин, така се прецака работата на бензин че имах чуството че ми е свършил бензина.
Успех!
Успех.
Щом нямаш газ вероятността да има грешки в еку-то е много малко вероятно но нищо не ти пречи да му направиш един рестарт.
Аз съм с газ и последния път като превключих няколко пъти газ бензин, така се прецака работата на бензин че имах чуството че ми е свършил бензина.
Успех!
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ANNIHILATOR написа:При брат ми имаше такъв проблем най-вече при ускоряване. Пасат 98 годин РП мотор. След сума главоболия при диагностика се оказа че дистрибуторната капачка + един от кабелита са за изхвърляне.
Успех.
Успех!
Дано покаже на диагностиката какво й е...това ме притеснява мене дали ще излезе нещо или някой ще и гледа на боб на колата ми....
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
emo-gar написа:Щом не ти гасне ,карай по възможност на по- кратки разстояния, тя сама ще си покажерогата.Тогава ще го мислиш.Опасявам се да не ти изкарат колицата тотално строшена по тия сервизи!
И аз ..направо почвам да се чудя дали да я карам на диагностика....май само ще ми приберат парите и ще ми вкарат некой бръмбар в главата....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”