Проблем с профил в АБВ поща ...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Проблем с профил в АБВ поща ...

Мнениеот Deo88 » Пет 05 апр 2013 19:24

Проблемът ми е , че исках да си влезна в един стар профил , в който имах регистрация в един сайт и паролата ми за него беше в този профил . Влязох в него , и след това исках да си влезна в профила , който използвам постоянно , но нещо ми изписваше грешни пароли и ми излизаше допълнителен код . Пиша с паролата , която си ми беше , но нищо не се получаваше .

Интересува ме , дали по някакъв друг начин мога да си запазя пощата , понеже имам информация в нея , която ми е нужна .
Дали мога да се обърна към някой , който отговаря и се занимава със сайта , за да се оправи , или всичко зависи само от мен и паролата ми .

п.с. След като напиша паролата и ми дава "дата месец и година" , пиша си тези , който си пиша и ми казва , че има грешка ...

under
Автомобил: Ford focus mk2
Двигател: 1600 hdi 2006

Re: Проблем с профил в АБВ поща ...

Мнениеот under » Пет 05 апр 2013 23:02

По-вероятно е да се отвори, ако отговориш на тайния си въпрос. Иначе пиши на съпорта, но не се надявай на много(сблъсквал съм се със сходен проблем и не се получи това което исках).

п.с Не че искам да давам съвети на някого, но има доста пощи, който са по-качествени и по на ниво.

Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

Мнениеот apa6o » Пет 05 апр 2013 23:03

Принципно съпорта няма какво да направи, тъй като паролите не са видими за тях и няма как да ти кажат каква ти е паролата. По тоя повод има таен въпрос и алтернативен имейл, за да може да се борят с такива проблеми.
:rolleyes

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Пет 05 апр 2013 23:32

Едно време ми хакнаха пощата и нямах достъп. Офиса на АБВ беше на Черни Връх (не помня точно адреса, но го има в нета).
Отиваш на място с лична карта и ти оправят проблема.
Друг е въпроса, дали ти се идва до София за това.

п.с. Това беше преди поне 5-6 години

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Съб 06 апр 2013 11:44

group® написа:Едно време ми хакнаха пощата и нямах достъп. Офиса на АБВ беше на Черни Връх (не помня точно адреса, но го има в нета).
Отиваш на място с лична карта и ти оправят проблема.
Друг е въпроса, дали ти се идва до София за това.

п.с. Това беше преди поне 5-6 години

Намерих някакъв телефонен номер и звъннах преди 5 минути , обаче явно работят до 12:00ч. или почиват . Нямаше как да звънна по-рано . Може би от понеделник .

Ако някой може да ми даде някакъв телефонен номер към лице , което работи там или на офиса
( звънях на един номер , но може да не е техен или пък да почиват днес )

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Съб 06 апр 2013 12:28

Доколкото знам, регистрацията в abv-то се изтрива автоматично, ако не си влизал определен период от време.

А и Нет Инфо.БГ е доста голяма компания, едва ли ще имат почивни дни...

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Съб 06 апр 2013 12:59

В регистрацията влизам всеки ден или пред ден-два най-много , а периода е за 180 дни ( по спомени )

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Съб 06 апр 2013 21:23

Те се продаваха ала бала - променили са се нещата.
Ето, ако не си го видял това http://www.netinfocompany.bg/contacts

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Вто 09 апр 2013 15:10

Звънях им в офиса и ми казаха , че единствения начин да си оправя пощата е , като си въведа рожденната дата . Писах си я , но пък нищо не стана , явно съм написал нещо друго , което силно ме съмнява .

Относно начина с личната карта и в офиса им , няма да стане , понеже рожденната дата на абв пощата ми не отговаряла ...

Дали мога по други начини да оправдая , че тази поща е моята ?

PyMu
Серпентина с турболатор
Автомобил: VW Golf IV GTI
Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp

Мнениеот PyMu » Вто 09 апр 2013 18:01

Ако максимално подробно опишеш какви мейли имаш и от кого в получени/изпратени... Примерно :rolleyes Не знам ще направят ли изключение, ама пак си е вид доказателство.

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Вто 09 апр 2013 19:09

Имам доста доказателства , които мога да им кажа , понеже за толкова години си знам добре пощата и какво имам в нея .
Ако има на кой да предоставя тези доказателства ще е добре . Просто имам информация , която ми е нужна , а и не искам да си правя нова АБВ поща , както и други регистраций по сайтовете , при положение , че няма да мога да съм със същия ник ...

Ако може някой да ми даде скайп , фейсбук или нещо друго на администратор или такъв , който се занимава със сайта , ще съм повече от благодарен , защото аз нищо не успях да намеря ...

п.с. А и като питах господина по телефона ако отида в офиса им в София с личната си карта , дали ще може да ми оправят регистрацията , ама той каза " ха , нали ти казах , че неможе така " ... :confused

PyMu
Серпентина с турболатор
Автомобил: VW Golf IV GTI
Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp

Мнениеот PyMu » Вто 09 апр 2013 22:21

Единствените контакти са тук

Почваш да досаждаш и ревеш, докато не им писне и ти обърнат внимание. При все, че не е някакво чудо невиждано да се бъгяса уебсайт и да не иска да ти приеме реалните данни, не мисля, че няма някой със здрав разум там да ти обърне внимание и направи изключение. Все пак това е важна за теб информация, до която няма как да нямаш достъп заради технически бъг. Аз самата работя в подобна сфера и съм очевидец ежедневно на това сайта да отхвърля юзърнейм и парола, като ги виждам пред мен (системата ми позволява достъп до неговите данни), че са точно такива, клиента не може да си влезе, аз самата не мога да вляза с неговите данни и виждам на практика сайта има проблем... Така, че просто всичко се ескалира до IT отдела и се оправят нещата. Не знам на какъв цървул си случил, ама все някой с комън сенс трябва да има в тва abv, така, че ги подкарай по всички възможни канали за комуникация.

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Сря 10 апр 2013 9:52

PyMu написа:Единствените контакти са тук

Точно на тях звънях вчера , а току що звънях отново .
Казаха ми , че е противозаконно да влизат или да ми дават парола за пощата , която им казвам , понеже щом датата на раждане не отговаря , то тогава пощата явно не е моя . Попитах ги , ако дойда в софия с лична карта и ако можем да влезем в профила ми и преди това да им кажа какви папки , и каква информация имам , и ако всичко отговаря дали ще ми дадат кода за пощата ми . Той ми отвърна , че такава информация няма как да предостави , защото било противозаконно и по-добре да си направя друга регистрация ...
И също така нямало как да влезнат в пощата ми , щом не си знам датата на раждане .

Не искам да се отказвам , но не намирам друг вариант да ми се оправи пощата за съжаление ...

Случайно ако може да се намери някой модератор-пич , който може да помогне , ще се радвам да ми дадете информация за него , за да му обесня за проблема .

Сега ще трябва и друга регистрация да си правя във форума ...

Благодаря на всички отзовали се !
:smile

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 10 апр 2013 10:20

Deo88 написа:Сега ще трябва и друга регистрация да си правя във форума ...

Това последното не го мисли!
Винаги и по всяко време можеш да си смениш сам мейла и паролата от 'Потребителски панел'
За другото не мога да помогна :confused

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Сря 10 апр 2013 23:41

При така описаните обстоятелства нещата не звучат оптимистично. С лична карта става ако акаунта ти е регистриран на твоето име, ама ако си ползвал divotokopele54 и някакви шантави имена... Това, че знаеш съдържанието на акаунта не е директно основание да ти разрешат достъп. И аз знам, че у комшията Иван има телевизор в хола и секция на 2 нива, ама това не ме прави собственик. Единствения ти шанс за мен е да отидеш на място с лична карта, евентуално да ти вземат данните и да ти възстановят дотъпа докато не дойде друг с претенции към този акаунт. Имай предвид, че често крадат акаунти от абв, та може затова да не е валидна рожденната ти дата, понеже е сменена. Например ако си дал алтернативен имейл и пробваш чрез него да си възстановиш паролата можеш с изненада да остановиш, че искането е пратено на bai-ivan@hotmail.com :mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”