Здравейте пичове ! От седмица съм собственик на VW Passat B5.5 1.9 TDI 101 коня. Колата няма ядове, но онзи ден си проверявах маслото и реших да вдигна един капак от любопитство, за моя изненада под него нямаше нищо... Викам си, това май трябваше да го видя по-рано... Нямам идея какво липсва, затова ще приложа една снимка и ще съм много благодарен ако някой ми каже какво трябва да има там. :) http://store.picbg.net/pubpic/9A/14/b4f5830c0ddc9a14.jpg Ето я и снимката. Извинявам се ако съм объркал раздела.
Нищо не ти липсва. Така си е там. Използва се като оребряване, за да се поставят скобки за които да се захване това въпросното грозно капаче, покриващо резервоара за хидравличната течност на сервото за волана.
Колега Y2J, след като преди седмица вкарах в гаража пассат 2001ва с 2.8Л V6 за смяна на главите, веднага видях, че на посоченото от теб място всъщност има някаква част, на която има свързани 2 маркуча. Предположенията ми са 2. Или на това място има част за автоматиците(защото този пасат на който я видях е 4Motion автомат), или тази част се намира само при 6-цилиндровия мотор, както е при мен в случая. Но на ръчното 1.8Т там част няма.