Как може да се направят такива фарове ?

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Unfound
Автомобил: Golf Mk2 1.6
Двигател:

Как може да се направят такива фарове ?

Мнениеот Unfound » Пет 12 апр 2013 2:08

Здравейте колеги, първо честита ми първа темичка хаха имам голф 2 от 1 месец някъде и сега съм решил да разкарам ретро визията на кола от 87-ма и си пооправям интериора а също така и екстериора, та сегашният ми въпрос е как аджеба мога да си направя такива фарове Изображение
Не ми се дават 100 лв за тази ми ти работа и има ли как да ги направя сам... Утре ще снимам как се слагат седалки от ибиза в голфа :) Поздрави Александър !

Потребителски аватар
Golf2GTISLIVEN
Автомобил: VW GOLF 2
Двигател: 1.8 EV GTI + 16V KR

Re: Как може да се направят такива фарове ?

Мнениеот Golf2GTISLIVEN » Пет 12 апр 2013 6:02

Според мен , може но по добре си ги купи нови , няма да съжаляваш , иначе начина по който според мене можеш да си ги направиш е отиваш при стъклар и му даваш поръчка да ти изработи същите стъкла само че кристални , да няма такива елементи които пречупват светлината , а ангелските очи също може да си ги направиш с малко повече импровизация http://vbox7.com/play:8e6d4657
Според мен това е начина :th_up но е голяма играчка

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пет 12 апр 2013 6:13

1. Колко пари мислиш, че ще му вземе стъкларят? Ако изобщо се навие, щото това не може във всяко гаражче да се изработи...
2. Как смяташ, че ще изчисли рефлектора, понеже тук вече стъклото не играе за отразител на лъчите от крушката. Някои фирми използват специализиран 3Д-софтуер за разработка на осветителни тела и посредством него изработват триизмерни модели, от които после правят матрици и пускат в производство.
Изобщо не е шега работа, като цяло, ако искаш добър резултат. Купи си ги нови.
Пък да разкарваш ретровизията и да разкрасяваш с такива шукарийки кола набор 1987г. е меко казано странен подход, ама всеки сам си преценява :gruebel

Потребителски аватар
Unfound
Автомобил: Golf Mk2 1.6
Двигател:

Мнениеот Unfound » Пет 12 апр 2013 10:50

Явно ще се мине на варианта с купуването им ... Иначе, така или иначе ще го карам тоя голф някоя друга годинка, ще се постарая да го направя по-комфортен...Благодаря колеги!

Върни се в “Направи си сам!”