въпрос за фарове за голф 3
- martincho
- Автомобил: VW Golf MK3 1.6GT
- Двигател: AEK 1996
въпрос за фарове за голф 3
здравейте колеги не знам дали тук е мястото за питане но се интересувам дали тези фарове ще светят добре и някаква специфична крушка ли трябва за тях http://prodavalnik.com/photos/ad/19703939/7/
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос за фарове за голф 3
Здр аз имах такива фарове, крушките не са специални и на 2те секции е H7 светят си но не слагай ксенон за да не се забие някой върху теб през ноща (поради заслепяване).
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
При 1-вия дъжд, стават аквариум
Вземи си същия модел, но на рефлектора да има надпис HELLA. Също и отзад на капака трябва да пише този надпис, което означава, че фаровете са качествени и маркови! Но тези не стават за ксенон, колкото и да ги настройваш, направо са живи лазери!

- martincho
- Автомобил: VW Golf MK3 1.6GT
- Двигател: AEK 1996
my heart iS iCe написа:При 1-вия дъжд, стават аквариумВземи си същия модел, но на рефлектора да има надпис HELLA. Също и отзад на капака трябва да пише този надпис, което означава, че фаровете са качествени и маркови! Но тези не стават за ксенон, колкото и да ги настройваш, направо са живи лазери!
е ако си ги уплатня със силиконче няма ли да спрат да пропускат
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
По принцип, може и да стане, но ефекта е временен! Затова си търси оригинални със щампа на Хелла! Всичко друго е компромис, на качество и светлина! Но ти си знаеш, цената определя качеството, но не всеки път! 

- TheExorcist
- Автомобил: Golf 3 94
- Двигател: ABF
Добре те съветват колегите! Не знам как светят тези, които показваш, но знам как свети оригиналната Hella и мога да ти кажа, че прави ден пред колата (с хубави крушки).
А да дадеш пари за нещо, което ще ти бърка в очите постоянно (в буквалния смисъл) не мисля, че си струва.
Ако ще е гарга - да е рошава!
А да дадеш пари за нещо, което ще ти бърка в очите постоянно (в буквалния смисъл) не мисля, че си струва.
Ако ще е гарга - да е рошава!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”